Konu: Hans Trantes NON-RP.  (Okunma sayısı 323 defa)

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#0 - 31.08.2021 21:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hans Trantes @bloddsmell

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Barry London @Gain06 Keeontay Clawford @LowMage Jocquise Lampkins @CheffOfficial

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non-rp

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi vurulduktan sonra, yerde yatarken alakasız bir şekilde maske takıyor. Sanırım SS alacağımızdan dolayı isminin gözükmemesini sağlamaya çalışmış.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Anlık beş saniye sonrası:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): yok

#1 - 31.08.2021 21:29
Ss'leri alan kişi benim arkadaş vurulduktan sonra maske takıyor ss'lerin saatinde belli oluyor. Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 31.08.2021 21:59
Açılmak için açılmış bir şikayet, işiniz gücünüz ss alıp toxiclik yapıp  sözde başarılı olmak (seni kastetmiyorum birlik üyelerin...) yerde yatıyorum felç değilim ellerim kollarım bağlı değil elimi cebime atıp maskemi takabilirim, şapkamı önüme indirip yüzümü kapatabilirim bu nonrp'ye girmediğini düşünüyorum savunmam bu kadar admin karalı bekleyelim iyi oyunlar iyi forumlar.  :vice:

#3 - 31.08.2021 23:34
Başarımızı kanıtlamak için ek bir çabaya ihtiyaç duymuyoruz dostum, yanlış düşünüyorsun. Maske takma veya şapkanı aşağı indirme emote'unu görebilir miyiz?

#4 - 31.08.2021 23:50
Her şeyin ssini alamam dostum, dünkü çatışmada senin maske taktığına dair bir kanıtın varsa bende bulmaya çalışacağıım.  :vice:
« Son Düzenleme: 31.08.2021 23:54 bloddsmell »

#5 - 01.09.2021 08:18
Pekala, biliyorsun ki şikayetlerde iddialar üzerinden değil kanıtlar üzerinden ilerliyoruz. Ek olarak, her çatışmada video kaydı aldığını da biliyoruz. Yine de elimde kanıt yok diyorsan yapacak bir şey yok. Admin kararı bekleyebiliriz.

#6 - 01.09.2021 11:14
Pekala, biliyorsun ki şikayetlerde iddialar üzerinden değil kanıtlar üzerinden ilerliyoruz. Ek olarak, her çatışmada video kaydı aldığını da biliyoruz. Yine de elimde kanıt yok diyorsan yapacak bir şey yok. Admin kararı bekleyebiliriz.
Ohooo ama kanka çok uzattın konuda bile yoksun daliyosun her tarafa... dünkü savaşta maske takarken Emote verdiysen bul at bende sana benim emotemi atayım ok :d?  :garip:

#7 - 01.09.2021 14:53
Yaralıyken maske takılmayacağına dair bir kural yok, problem görülmüyor, ceza verilmeyecek.