Konu: Hans Trantes RK ve YKİ  (Okunma sayısı 283 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#0 - 31.08.2021 21:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hans Trantes @bloddsmell

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Barry London @Gain06

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde net bir şekilde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: RK ve YKİ

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün gece saatlerinde aktif bir çatışma rolüne girdik. Saat 04:26'da bizzat Hans Trantes'in (Maske_30280) benim tarafımdan videoda vurulduğu gözüküyor.

Spoiler: GösterGizle
&ab_channel=KSZ

Sonrasında tam 10 dakika sonra, Hans karakteri yaralı ve RK'lı olmasına rağmen Barry London karakteri ile çatışıyor. SS'lerde elindeki silah belli olur zaten.

Hans karakterinin elinde silah olduğu ve çatıştığına dair kanıtlar:

Karakterin elindeki parlaklık ve sıkma animasyonu zaten gözüküyordur. Skin değiştirip, maskesiz bir şekilde can yenilemiş bir halde savaşa tekrardan dahil oluyor. İyi roller diliyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&ab_channel=KSZ

Ek açıklamalar(varsa): yok
« Son Düzenleme: 31.08.2021 21:29 KSZ »

#1 - 31.08.2021 21:29
Şahitliğimi onaylıyorum herşey sslerde ve videolarda gözüküyor.

#2 - 31.08.2021 21:32
RK ihlalim yok kişiler bana rklı olduğumu bilmelerine rağmen ateş açıyor bende karşılık veriyorum savunmam bu kadar teşekkürler.
« Son Düzenleme: 31.08.2021 21:35 bloddsmell »

#3 - 31.08.2021 21:38
@KSZ  Kaan kanka hem beni sen düşürüyorsun ben hastahanede tedavi olup yürüyerek geri dönüyorum beni vuruyorsun RKLI olduğumu bilmene rağmen bide gidip bana şikayet açıyorsun :D

« Son Düzenleme: 31.08.2021 21:40 bloddsmell »

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#4 - 31.08.2021 22:10

Amacım açık aramak vesaire değil, yoldan geçerken rastgele sizin bunny yaparak koştuğunuzu görüyorum, iki hit atıyorum ve canınızı yenilediğinizi görüyorum ve o an RK'lı olmadığınızı düşünüp ateş ediyorum. Üstüne on dakika önce farklı, on dakika sonra farklı skinle olup, koşarak bir yerden bir yere gitmeniz beni tamamen bu yola sürükledi. Maske ID'ni ezberlemedim, bundan 2-3 saat önce attığım videoda, vurduğum kişinin sen olduğunu öğrendim. Dediğim gibi, oluşan olaylar zatenn bu yöndeydi. Farklı skin, can yenileme, silah kullannma vesaire; bu tür şeyler beni bu şikayeti açmaya yönlendirdi. Ne kadar tedavi olursan ol, koşarak bir yere ulaşım sağlamaman gerekiyor diye biliyorum.

#5 - 31.08.2021 22:33
Tamamdır o zaman seninde savunman buysa admin kararını bkeleyebiliriz üst değiştirme rolü tedavi olma rolü yaptık geri dönerken vurulduk savunman için sağol admin kararı bekleyebiliriz.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#6 - 31.08.2021 23:16
Savunma yapmadım, durumu anlattım, bekleyelim.

#7 - 01.09.2021 15:00
Kural ihlaline kural ihlaliye karşılık vermek sizi aklamaz RK'lıysanız ve karşı taraf sizi vurduysa karşılık vermek yerine şikayet açabilirdiniz.

Ayrıca ilk ateş onlardan gelmiş olsa bile siz aktif çatışma bölgesinde geziyorsanız size ateş açmaları doğal, skin değiştirip oraya gitmek yerine yaralı rolünü sürdürebilir veya güvenli olan bölgenizde rolünüzü sürdürebilirdiniz.

Hans Trantes RK ihlalinden ceza alacak.