Konu: 30/08/2021 Maske19152 C-Bug C-Roll ve GodMod şüphesi  (Okunma sayısı 491 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.08.2021 14:25
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske 19152
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videoda ki diğer karakterler.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30/08/2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

C BUG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda her şey gözüküyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 31.08.2021 16:13
IC savaş bitti, Forum savaşları başlasın!

#2 - 31.08.2021 16:14
IC savaş bitti, Forum savaşları başlasın!
Kardeşim amacın ne her yere dalıyosun? her yere atlıyosun konuda var mısın ileti kirliliği yaratma.

#3 - 31.08.2021 16:31
selam,  maske 19152 benim, videoları silmiştim, birazdan geri yüklemeye çalışıp kanıt atarım

#4 - 31.08.2021 17:04
kendi ekranındada görüleceği üzere c bug söz konusu değil+kimse bana hit atamamış, ne bir kan efekti var ne de bana doğru gelen mermi efekti.
büyük ihtimal yanındaki arkadaşlarının videosu açıktır, onların gözünden atarsan daha çok anlaşılır.
c bug-roll ile üstünlükde sağlamıyorum, şikayet açmak için şikayet açmayın be bro  :-\

#5 - 31.08.2021 17:10
kendi ekranındada görüleceği üzere c bug söz konusu değil+kimse bana hit atamamış, ne bir kan efekti var ne de bana doğru gelen mermi efekti.
büyük ihtimal yanındaki arkadaşlarının videosu açıktır, onların gözünden atarsan daha çok anlaşılır.
c bug-roll ile üstünlükde sağlamıyorum, şikayet açmak için şikayet açmayın be bro  :-\

Ekranımda ne görülüyorsa onun için şikayet açıyorum dostum videoda kendi videonda cbug yaptığın yer yok zaten admin kararı bekleyebiliriz teşekkürler.

#6 - 31.08.2021 17:13

Ekranımda ne görülüyorsa onun için şikayet açıyorum dostum videoda kendi videonda cbug yaptığın yer yok zaten admin kararı bekleyebiliriz teşekkürler.
cbug yapmıyorum cunkı asdasbklşqwbqw, arkadakı sobeıt adama ızletın vıdeoyu o anlar, dıger vıdeolarada bır goz at, crossu ustume getırıp sol tıka bastıgınız zaman hasar yerım

#7 - 08.09.2021 11:35
C-Roll'dan ceza alacak, savunma atılan videoda ne hikmetse c-roll kısmı editlenmiş. Alakasız yorum yapan @Vicolays da ceza alacak.