Konu: [31.08.2021 - Christopher Nicholson] Silent  (Okunma sayısı 288 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.08.2021 02:40
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christopher Nicholson @schurty the monarch
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Silent, wallhack şüphesi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Müttefiklerimizle birlikte Buffalo hoodunu basıyoruz, polislerin geldiğini görünce kaçmak zorunda kalıyoruz. Kaçarken bir anda alakasız bir yerde karşıma Buffalo üyeleri çıkıyor.(?) Ve videoda gördüğünüz üzere daha önce de hile şüpheleriyle suçlanan Christopher Nicholson adlı arkadaşımız silent'ı fullüyor ve beni yaralıya düşürüyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

[spoiler=Kanıtlar]

Ek açıklamalar(varsa): Videoda her şeyin belli olduğunu düşünüyorum. Kişiye açılan ilk hile şikayeti değil bu, daha önce de bu tür şikayetler yemiş. Hatta kişiye açılan aktif bir hile şikayeti mevcut, linkini bırakıyorum: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=115420.0

Christopher_Nicholson'ın hile kullanımından yasaklanmasını talep ediyorum. Hileye düştüğüm için mağdur durumdayım, polisler tarafından silahıma el konuldu, Desert Eagle markalı silahımın iadesini talep ediyorum.

#1 - 31.08.2021 03:00
Merhaba, son hiti ben atmıyorum yanımdaki arkadaşım atıyor. Sana sıkıyorum boşa gidiyor ortada silentlik bir durum yok arkadaşım. Her şey ortada belli kontrol edilebilir.

#2 - 31.08.2021 03:17
Yarın daha detaylı savunma yapacağım.

#3 - 31.08.2021 03:27
Merhaba, son hiti ben atmıyorum yanımdaki arkadaşım atıyor. Sana sıkıyorum boşa gidiyor ortada silentlik bir durum yok arkadaşım. Her şey ortada belli kontrol edilebilir.
Video varsa atabilirsin dostum, benim videomda gayet açık bir şekilde son hiti senin attığın görünüyor. Arkadaşın ilk hiti atıyor sonra 2. kez sıktığında zaten ben sen tarafından silent ile sistemsel yere düşürülüyorum, incelenebilir.

#4 - 31.08.2021 05:53
Daha önceden yasaklandı.