Konu: [30/08/2021 - Luciano Castelleno] Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 124 defa)

#0 - 31.08.2021 00:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luciano_Castellano - @hasaninho

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.08.2021 - 17.02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.

c) OOC kanallarda olan konuşmalarda ortak bir nezaket esastır. Hiçbir oyuncuya veya kişiye PM, /B gibi kanallardan ya da forum üzerinden spam/flood yapamaz, herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez. (spam/flood/rahatsız edici iletiler)

d) İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar.  O:-)

Bildiğiniz üzere Kasparov ve Buffalo MC şu an bir savaşın içerisinde, ve savaş 2 gündür devam ediyor. Bugün etrafta sivil bir şekilde dolaşırken bir /pm alıyorum, o da zaten Luciano'a ait. Kork biraz tarzında şeyler yazdı, toxicledi. Sonrasında "Yazmazsan sevinirim." gibisinden konuştu. Konuyu uzatmadım, yazmadım daha fazla. Neden böyle bir şey yazdığını anlamadım, o an tilt olduğum için şu an da bu şikayeti açıyorum.

İyi forumlar. :sampanya:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Neden toxiclediğini anlamış değilim, keşke yazmasaydı. Ceza alması konusunda kararlıyım.

#1 - 31.08.2021 12:52
@hasaninho savunmanız bekleniyor.

#2 - 31.08.2021 14:02
Çatışma ortamındaydım ve Stella Moushe sürekli pm üzerinden rahatsız ediyordu, sus rica ediyorum yazdım. Küfür veya argo kullanmadım.

herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez

yazmazsan sevinirim diye belirttim, rahatsız etmemesini söyledim.

Tarafımca başka bir savunma gelmeyecektir.

« Son Düzenleme: 31.08.2021 14:20 hasaninho »

#3 - 31.08.2021 15:01
Abicim sen kimsin de ben seni sürekli olarak rahatsız edeceğim? İlk pm'i zaten sen atıyorsun. 500 megabytelık bir oyun için yalan söyleme bari.  :D

#4 - 31.08.2021 17:51
Konuşmak istemiyorsanız PM kapatırsınız, /pmkapat yazmak "/r sus" yazmaktan daha kısa. Yazdığınız şey de belli ki Stella karakterine değil, roldeki şey PM'e yansıtılmış.

Ortak Nezaket ve Metagame sebebiyle cezalandırılacak.