Konu: Trolling - Non-RP Driving  (Okunma sayısı 207 defa)

#0 - 30.08.2021 19:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Felix_Webster (xNousy) - Adam_Webster (Knowzy) - Rafael_Santana (Mekal)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Penyamin_Farajian

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.08.2021 tarihinde, saat 19.00'da.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Trolling - Non-RP Driving.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker mesleğinin Tır ile yapılan versiyonunun ikinci rotasında mesleğimizi normal bir şekilde yaparken, baktık ki önümüzdeki adam yavaş gidiyor sollayalım dedik. Bir anda üstüme kırdı ve beni blokladı. Tesadüf olmuştur, arkasına bakmamıştır diyerek tekrar sollama yapmaya çalıştım ve yine aynı hareketi yaptı. Sonrasında tahminimce diğer arkadaşları geldi ve araçlarımıza durmadan "Ram" atmaya başladılar. Resmen bizi trollediler. Videoda her şey detaylı olarak belli oluyor zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Video mevcut.

Ek açıklamalar(varsa): Videoların boyutları büyük olduğu için, video bağlantıları :
Birinci video :

İkinci video :

#1 - 30.08.2021 19:48
Şahitliğimi onaylıyorum, olay bariz bir şekilde ortada zaten.

#2 - 31.08.2021 01:26
Orada yaptığım harekette chechpointi almak için yapmıştım, ama bu bir bahane olamaz, rol zevkinizi kaçırdığım için üzgünüm.
 Verilecek her türlü cezaya razıyım ve yaptığımın role uygunsuz bir davranış olduğunun farkındayım.
İyi roller.

#3 - 31.08.2021 07:24
Orada yaptığım harekette chechpointi almak için yapmıştım, ama bu bir bahane olamaz, rol zevkinizi kaçırdığım için üzgünüm.
 Verilecek her türlü cezaya razıyım ve yaptığımın role uygunsuz bir davranış olduğunun farkındayım.
İyi roller.

Yanlış anlama ama orada alabiliceğin bir checkpoint yok

#4 - 31.08.2021 09:37
İyi roller.

Yanlış anlama ama orada alabiliceğin bir checkpoint yok
Şuan oyunda değilim, oyuna girdiğimde bunun ekran görüntüsünü alip seninle paylaşacağım. Bunu herhangi bir şeyi savunmak için yapmıyorum, sadece yaptığımın sebebini söylüyorum.

#5 - 31.08.2021 15:49
@xNousy ve @Knowzy 24 saat içersinde savunma bekleniliyor.

#6 - 31.08.2021 16:17
Yaptığımız hareketlerden dolayı arkadaşımla ben özür dileriz bidaha olmayacağına söz verebiliriz gerisi size kalmış bişey

#7 - 31.08.2021 17:56
Karakterler NonRP Driving sebebiyle ceza alacaklar.