Konu: [30.08.2021] | CorLoyd Branch - Yetersiz Rol Bilgisi, Ortak Nezaket / Ailevi  (Okunma sayısı 186 defa)

#0 - 30.08.2021 16:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @HaloDayo CorLoyd Branch

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Fotoğraflarda bulunmakta.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.

c) OOC kanallarda olan konuşmalarda ortak bir nezaket esastır. Hiçbir oyuncuya veya kişiye PM, /B gibi kanallardan ya da forum üzerinden spam/flood yapamaz, herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez. (spam/flood/rahatsız edici iletiler)

d) İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş /pm yolu ile ailevi değerlerime küfürlerde bulunuyor. Bazı görüntülerde Kristy_Lizza adlı karakterin telefon numarası (P)rivate (M)essage üzerinden isteniyor. Aynı şekilde /pm üzerinden "Beni alır mısın?" gibi ifadelerde bulunuyor. Arkadaşımın arkadaşı olmasından dolayı alttan alıyordum fakat artık umrumda değil.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

https://cdn.discordapp.com/attachments/876829825023754280/881875273119850536/gta_sa_2021-08-28_20-24-18-762.jpg (Burada chatlogun üstünde tekrardan beni almam için role çağrıyor.
https://cdn.discordapp.com/attachments/876829825023754280/881875271240798228/gta_sa_2021-08-28_20-15-46-830.jpg (Tekrardan ailevi içerikli ortak nezaket ve IC rolde gerdeğe çağrıyor ki gerdek yabancı kültürde yoktur.)
https://cdn.discordapp.com/attachments/876829825023754280/881874902284664882/gta_sa_2021-08-28_15-40-56-675.jpg (Burada tekrardan ortak nezaket yapılıyor fakat ailevi değerler karıştırılıyor. Saat 15:40 ayrıca IC olan roldeki sevgi ifadesini pm üzerinden yansıtıyor ve Yetersiz Rol Bilgisini gösteriyor.)
https://cdn.discordapp.com/attachments/876829825023754280/881874900455948329/gta_sa_2021-08-28_15-37-28-405.jpg (Ortak Nezaket/Küfür)
https://cdn.discordapp.com/attachments/876829825023754280/881874899302510592/gta_sa_2021-08-28_15-37-11-749.jpg ("Kristy tel ver" )

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli kişinin gerekli rol bilgisine sahip olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Bahsi geçen kişi gerekli kanıtlarda OOC olan /pm yolu ile "Seni seviyorum, sana aşığım." gibi IC roldeki kelimeleri bana OOC olarak söylüyor ve yetersiz rol bilgisini burada kavramları karıştırarak gösteriyor. Aynı şekilde OOC yollarla şahsıma edilen küfürden rahatsızım. Gerekli kullanıcının sunucudan "Ortak Nezaket" ve "Yetersiz Rol Bilgisi" politikaları baz alınarak uzaklaştırılmasını arz ederim.

#1 - 30.08.2021 17:21
Öncelikle merhaba, arkadaşla bundan 1-2 gün öncesine kadar yakından arkadaştık, arkadaş olduğumuz dönem yazdım bunları şakalaşma amaçlı, sonrasında dün bir kavga çıktı ve ailevi küfür etti bana fakat ss'i yok, arkadaşta belliki ooc kin yapmış arkadaş olduğumuz zamanlarda yazdığım şeyleri kavga ettik diye Kin yapıp şikayet açıyor, zaten ss'lerin tarihlerine bakarsanız görürsünüz, gayette yeterli rol bilgim olduğunu düşünüyorum iletilerime bakarsanız anlarsınız, kısacası arkadaş eski ss leri kin yapıp şikayet açıyor. Ailevi küfürler için çok özür dilerim sadece şakalaşıyorduk, durumun buralara kadar geleceğini tahmin edemedim.
İstediğiniz kadar jail verebilirsiniz ama ben bu servere emek verdim lütfen çok özür dilerim emeğimin bir hatam yüzünden sonlanmmasını istemiyorum, karakterim veya hesabım banlanmasın,  arkadaşımdan ve yönetimden af istiyorum inisiyatif istiyorum, özür dilerim iyi günler.
« Son Düzenleme: 30.08.2021 17:34 HaloDayo »

#2 - 30.08.2021 19:12
Öncelikle merhaba, arkadaşla bundan 1-2 gün öncesine kadar yakından arkadaştık, arkadaş olduğumuz dönem yazdım bunları şakalaşma amaçlı, sonrasında dün bir kavga çıktı ve ailevi küfür etti bana fakat ss'i yok, arkadaşta belliki ooc kin yapmış arkadaş olduğumuz zamanlarda yazdığım şeyleri kavga ettik diye Kin yapıp şikayet açıyor, zaten ss'lerin tarihlerine bakarsanız görürsünüz, gayette yeterli rol bilgim olduğunu düşünüyorum iletilerime bakarsanız anlarsınız, kısacası arkadaş eski ss leri kin yapıp şikayet açıyor. Ailevi küfürler için çok özür dilerim sadece şakalaşıyorduk, durumun buralara kadar geleceğini tahmin edemedim.
İstediğiniz kadar jail verebilirsiniz ama ben bu servere emek verdim lütfen çok özür dilerim emeğimin bir hatam yüzünden sonlanmmasını istemiyorum, karakterim veya hesabım banlanmasın,  arkadaşımdan ve yönetimden af istiyorum inisiyatif istiyorum, özür dilerim iyi günler.

Gerçekten insanları gömmek için hiç bir somutsal bir kanıtınız bulunmuyorken "Adosa bana ailevi küfür etti şikayetçiyim." İbaresini kullanmanız sizi küçük düşürmekten başka bir şey değildir. Fotoğrafların tarihleri normal ve seste bağıra bağıra söven kişi sensin. Hiç bir şaka içeriği barındırmayan ve tamamen ciddiyetle atılmış mesajları şaka şeklinde tanımlamamız hiç doğru değil. Gerekli karakterin trolling üzerine oyunu oynadığı zaten oyuncunun ismi yazılarak sunucu kayıtlarında aratıldığında troll içerikli emoteler, yazışmalar ve daha fazlası çıkacaktır. Şu an elimde bulunan kanıtları buraya attım fakat gerekli diğer trolling kanıtları buraya sunulabilir. Yeterli bir savunma olacağını düşünüyorum.

Adı geçen şahıs rol yapmayıp sadece troll üzerine oyunu oynayan bir kişi. Aramızda daha 5 dakika tanışma rolü döndükten sonra "Yaza Veda Partisi" adlı etkinlikte "OROSPU YULİA!" şeklinde /s atan bir arkadaş. Gerekli rol sırasında Charles_Attardi karakterinde Manifesto'da vardı. Bir kaç tane daha admin vardı ve orada o olay büyük ihtimal görüldü.

CorLoyd Branch karakterinin sunucu üzerindeki mal varlığını bir diğer arkadaşına ve ya kişiye aktarmadan yasaklanmasını talep ediyorum. Bu kişi rol yapmıyor ve sunucudaki emeği sadece Trucker'dan para kasmaktır. Kanıtlarımda savunmaya dahil hiç bir şey olmadığını ve her şeyin bariz olduğunu tekrardan bildiriyorum. İyi günler ve iyi roller dilerim. @Turancan @warg

#3 - 30.08.2021 19:47
Karakter yasaklanacak.