Konu: İş Başvurusu - Traywon Maxwell  (Okunma sayısı 183 defa)

#0 - 29.08.2021 00:25
ROCKSTAR STUDIO
İŞ BAŞVURUSU FORMU

İsim: Traywon                     Soyisim: Maxwell
Doğum tarihi
04.09.2003
Telefon numarası
3532591
Adres
Willowfield Çıkmazı.

Başvurduğunuz pozisyon
Rapper - Söz Yazarı.
Özgeçmiş
Çocukluğumdan beri abimle sokaklarda Freestyle işiyle uğraşıyorum, karşıma çıkan çoğu insanı kolaylıkla yendim. Kültürüğüm gereği kolay ve kaliteli sözler uyduruyorum. Henüz bir kafe veya sahneye çıkamamış olsamda kendi mahallemde oldukça tanınan ve sevilen bir zenciyim. Aynı zamanda defterimde yazdığım şarkılarda hazırda bulunmakta, henüz bir Studio ile anlaşmadığımdan şarkılarımı yayınlayamadım.
Neden Rockstar Studio'yu tercih ettiniz?
Vice Şehri'nin en aktif ve kaliteli tek bir studiosu var o da Rockstar, çoğu patlayan Rapper Rockstar'dan çıktığından işini en iyi yapan studionun burası olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden Rockstar'ı tercih ediyorum.
Kariyer geçmişinizden bahsedin.
On iki yaşımda abimle beraber sokaklarda Freestyle atmaya başladım, hayatım ve kültürüm gereği bu işte ister istemez iyiyim. Sokağımda zencilerimle beraber kendi aramızda Freestyle atıyoruz, Freestyle yapmak aynı zamanda saniyeler içinde söz düşünmeyide gerektirir. Bu işte kendimi iyi bulduğumdan Rockstar Studiosu'na başvurmak istedim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 30.08.2021 02:47

İş başvurunuz onaylanmıştır. @memoj38  31.08.2021 tarihi saat 14:00 - 15:00 aralığında görüşme için bekleniyorsunuz. Görüşme programı takvimizine uymuyorsa aşağıdaki mail seçeneğine basarak bize mesaj gönderin. Kariyerinizde başarılar.

- Rockstar Studio

Mail göndermek için tıklayın!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok