Konu: [28.08.2021] Eldar_Eliyev  (Okunma sayısı 237 defa)

#0 - 28.08.2021 10:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Maske17742

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @doguhan1834

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.08.2021 - 9:23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DEATHMATCH
 Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısla hiç bir tanışmışlığımız yok, maske ile sıktı sonra maskesini çıkarttı ve gitti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  -

#1 - 28.08.2021 10:13
Şahitliğimi onaylıyorum şahısla benim de IC'de rolüm geçmedi bana da sıkıp düşürmüştü afk iken, bu arkadaş ile de rolü yok latin olduğunu bile bilmiyor metagaming ile sanırım birlik de olduğunu gördü sıktı. @Ogru Eldar
« Son Düzenleme: 28.08.2021 10:40 doguhan1834 »

#2 - 28.08.2021 21:19
Daisuke Sakurai karakteri için konuşmam gerekirse, birkaç gündür karşılıklı çatışıyoruz. Dün de birlik olarak işlettiğimiz kumarhanenin önünde birkaç kişi vuruldu. Bugün sabah saatlerinde şehirde dolaşırken öncesinde çatıştığımız Ximena karakterini El Corona civarında gördüm. Ona sıkmaya başladığımda yanındaydınız. Çatışma ortamında bulunduğunuz için anlık heyecan ile size de sıktım. Savaşlarda maalesef bu tarz durumlar ister istemez her iki taraf için de yaşanabiliyor. Bunun için üzgünüm. Tekrarı olmayacağının garantisini verebilirim. Kasıtlı olarak yaptığım bir şey değil.

#3 - 28.08.2021 23:07
savunmanı ss ler ile yaparsan sevinirim, orada sadece bana sıktın yanımdaki karaktere sıkmadın ayrıca. Yönetici kararı.

#4 - 29.08.2021 17:10
Kumarhane baskını:
Spoiler: GösterGizle
Yüksek rütbeli birini aşşağılama rolü:
Yüksek rütbeli birine vurup kaçma rolü:
Durduk yere mahalleden kovma rolü:
Diliniz bir yerinize kaçmış demesi:
Bunlar kanıtlarımız, şikayet sonuçlanabilir.

#5 - 31.08.2021 11:48
Karşılıklı olaylar, aktif savaş durumlar vb. olaylar var. Savunma geçerli.