Konu: [27.08.2021 - Katya Miro ] Sürekli Roleplay  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.08.2021 16:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Katya Miro - @Jewellery

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bulunmuyor.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25/08/2021 - 23:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

a) Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

b) Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

c) Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (Chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire) ağır cezalara sebebiyet verebilir.

CEZASI: Hapis.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sahil bölgesinde normal bir şekilde ilerlerken drift yaparak aracıma çarptı ve rol yapmadan devam etti. Sonrasında peşinden gidip rol yapmaya çalıştım. Star caddesine geldiğimizde aracını kenarıya çekip motorunu kapattı ve role girdiğimde hiçbir şekilde cevap vermedi. PM kanalından da uyarıda bulundum. Bir, iki dakika sonra bölgeden polis geçtiğinde polisleri durdurup onlara durumu izah ettim. Polislerle diyalog halindeyken aracını çalıştırıp devam etti. Ardından tekrardan PM üzerinden yazıp konuşmaya başladım. "AFK olan birisiyle rol yapmaya mı çalışıyorsun?" tarzında bir cevap aldım ve levelinin yüksek olduğunu da katmayı ihmal etmedi. Beni farketmemesinin mümkün olmadığını düşünüyorum, çünkü aracını kenarıya çektiği esnada role girmiştim. Eğer kanıtlar yetersiz gelirse chatlog kontrolü de yapılabilir. Aracının motorunu kapatmasıyla benim rolü başlatmam arasındaki saniyeden anlayacaksınız. AFK olduğunu düşününce bile yine hatalı olduğunu düşünüyorum. AFK'dan çıktığında rolüme karşılık verebilirdi, bunu da yapmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 27.08.2021 16:57
Sanki kişinin rolünden kaçmışım gibi izlenim veriyor, söylediğine göre arkamdan takip etmiş ve gelip benimle rol çevirmiş.(Afk olan biriyle). Çarpıp kaçtıysam kanıtın nerde? Lag olmuş olabilir sende bunu şikayete dökmüşsün hemen. Afk'dan döndüğümde polisler vardı ve Fergus kişisiyle rol dönderiyordu. Benle alakalı bir rol yoktu bende bastım gittim.

Bu arada kişi de kendini iyi övüyor, bana diyor ama kendi yazdığı şeyleri de hiç söylememiş.. Ben atıyım.

#2 - 27.08.2021 19:09
Alıntı
Sanki kişinin rolünden kaçmışım gibi izlenim veriyor, söylediğine göre arkamdan takip etmiş ve gelip benimle rol çevirmiş.(Afk olan biriyle). Çarpıp kaçtıysam kanıtın nerde? Lag olmuş olabilir sende bunu şikayete dökmüşsün hemen. Afk'dan döndüğümde polisler vardı ve Fergus kişisiyle rol dönderiyordu. Benle alakalı bir rol yoktu bende bastım gittim.

Bu arada kişi de kendini iyi övüyor, bana diyor ama kendi yazdığı şeyleri de hiç söylememiş.. Ben atıyım.

Lag falan değildi, bunu sende iyi biliyorsun. Hatta çarptıktan sonra birkaç saniye bekleyip devam ettin. Video programım açık olmadığı için kayıt alamadım. Polislerle döndürdüğüm diyalogta da senin aracından bahsettiğim çok açıktı. Nasıl seninle alakalı bir rol yoktu? Ekran görüntüsünde bile çok açık görünüyor, polisler tam gittiğin sıra seni uyarmış.

Arkadaş level üzerinden rol bilgisi ölçtüğü için karşılığını verdim. Kendimi övdüğüm falanda yok, rol bilgisinin levella alakası olmadığını göstermeye çalışıyorum. AFK sistemi olmayan bir sunucuda açık bırakarak level kasıp, sonrasında da oyunculara karşı küçümsercesine konuşuyorsun. Aynısı AFK sistemi olsa da geçerli, levelinin yüksek olması seni roleplayer yapmıyor. SS'te neyi kastettiğim belli oluyor zaten. İstersen konuşmanın tamamını da atabilirsin, benim için sorun yok.

#3 - 27.08.2021 20:32
"AFK sistemi olmayan bir sunucuda açık bırakarak level kasıp, sonrasında da oyunculara karşı küçümsercesine konuşuyorsun."

Böyle diyorsunda benim afk bırakarak level kastığımı nerden biliyorsun? Bunun açıklamasını yap bana, belki de hiç afk bırakmadım o esna bıraktım acil işim vardı gittim geldim. Bunun yargısını sen veremessin. Emeğim üstünden yorumda bulunamazsın. Geldiğin yeri de övmenin anlamı yok geldiğin yerle burayı kıyaslıyosan zaten orda oyna.

#4 - 28.08.2021 03:36
Merhabalar, ikinizin de birbirine karşı olan tavrı çok yanlış ve saygısızca. İkinize de işlem uygulamak istemediğim için bu konuda ilk ve son kez uyarıyorum. Nerede, ne şekilde rol yaptığınızın herhangi bir önemi yok. Sizler şuan için Vice Roleplay platformunda bulunan oyuncularsınız ve tavırlarınız bu sunucudaki kurallar doğrultusunda olmalı.

@Jewellery işiniz de olsa, 7saat afk kalıp sonrasında bilgisayar başına geçmiş de olsanız sizin yanınıza rol için gelen birine uyum sağlayıp rolü sürdürün, şuan için herhangi bir işlem uygulamayacağım. İyi eğlenceler diliyorum.