Konu: [27.08.2021 - Edward Licear] Car Jack,Meta Gaming  (Okunma sayısı 174 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.08.2021 15:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Edward Licear @zombicok12

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Angel Quintero, Ryan Wade

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27/08/2021 00:04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack,Trolling,Meta  Gaming,

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz mahalle dışında araç ile rol yapıyorduk.Bu şahıs gelip aracımızı gasp etti ve üstüne dalga geçer gibi yanımızdan yavaşça sürerek kışkırtmaya çalıştı.Sonrasında Yarım saat boyunca bu arkadaşla uğraşıp ve adminler ve yetkililerden hiçbir destek alamadığımız için sinirlendik ve ilk başta cj yapmadığı motor ile kendisine ateş açtık ve şahıs hasar yememekle birlikte bizi CJ yaparak yine aracımızdan attı.Ardı ardına gelen OOC ihlaller yüzünden araçsız kaldık ve gelen memurlara karşı rolümüzü devam ettirmek zorunda kaldık.Bu olay neticesinde şahsımın üstünde bulunan silaha el koyuldu ve 180 dakika İC hapis yedim.Ve ayrıca şahıs ile uğraşırken Meta Gaming yaparak bizimle herhangi bir bağlantısı olmamasına rağmen ismini Angel, Soyadını Ricardino olarak yanımızdaki başka bir oyuncuya tanıtıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Meta Gaming: https://www.hizliresim.com/jmx816d
Polise yakalandığımız sırada bize gülerek bizi daha da kışkırtmaya çalışıyor: https://www.hizliresim.com/ju1z1w7

Ek açıklamalar(varsa): Şahıs yüzünden 180 dakika IC jail yedim ve silahım gitti.Silahımın geri verilmesini ayrıca IC jailimin kaldırılıp sicilimden silinmesini talep ediyorum.

#1 - 27.08.2021 15:20
Kahkaha atmakta bir şey yok.Suç değil ki.Bir de ben OOC  ihlal işlediysem admine bildirip bırakman gerekmez mi?Hem gelip silahla sıkıp rol yapıyorsun hem de düşüremeyince  sicilimi silip silahımı verin diyorsun.

#2 - 27.08.2021 15:48
Ne diyosun ya, düşüremedin falan bir de Acaba neden? CC ve trolü bırak sabah da birlik bölgesinde trol yaptın.  ihlal yaptın bunların hepsi o yüzden oldu bu kadar net. silahın verilip verilmemesi seni alakadar etmez ona yetkililer karar verir. Zaten OOC jail yedin CC'den. Bu da suçlu olduğunu gösterir. gülmen ihlalin sonrası bizi içine soktuğun rol ile alay ettiğin için yazıldı. Karşında aptal yok.

#3 - 27.08.2021 16:46
Bu şikayette sadece Car jack yaptığımı kabul ediyorum.

#4 - 27.08.2021 16:50
Bu arada hile kullanmıyorum.Hasar almama gibi bir olay yok.Uydurmayın.

#5 - 27.08.2021 20:57
Ricardino_Cardinale ve Angel_Quintero metagame sebebiyle ceza alacak. Sesliden iletişim kurmanız uygun değil.

Edward Licear için gelen birden fazla şikayet ve oyun içerisindeki ihlalleri de göz önünde bulundurularak yasaklanacak.