Konu: [26/08/2021 - Eldrake_Lowell] Power Gaming/Refuse Roleplay  (Okunma sayısı 122 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.08.2021 10:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eldrake_Lowell @Kemal123

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntülerinde.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Power Gaming veya Refuse Roleplay, IC spam/flood.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 21:40 gibi El Corona bölgesinden geçiyoruz, interior önünde Eldrake_Lowell'n, Frank_Hunter'e emote vererek saldırdığını görüyoruz, araçtan inip onları ayırmaya çalışıyoruz, Eldrake_Lowell karakteri Frank_Hunter'e saldırmayı kesmediği için, şok tabancasını çıkartıp onu etkisiz hale getiriyorum, ek olarakta kartuşu onun üzerinde bekletme rolü yapıyorum ama nafile, kelepçe takmama rağmen hiç bir şey olmamış gibi sağ click veya space spam'layıp kalkıp, gidiyor. Bir noktada /tackle ile düşürülüyor Çavuş Henry_Caulfield tarafından, yine spam atıp, kaçıp kurtuluyor. En son elleri kelepçeli Sanchez model motora atlayıp kaçıyor, bu kısmın MIX olduğunu düşünmeme rağmen, yetersiz kanıt sebebi ile şikayete ekliyemiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Bu kısımda taser yiyor tam karakterimin bulunduğu kısımdan, SS'de görülen kısıma kadar koşuyor ve sola dönerek arka sokağa giriyor.
Spoiler: GösterGizle

Burada /tackle yiyor, ondan da kurtularak son iki SS'de görüldüğü gibi Sanchez ile kaçıp, gidiyor.

Burada emotesinden zaten Sanchez model motorun, yolcu kısmında oturduğunu anlayabilirsiniz.

Ek açıklamalar(varsa): Gereken yapılsın.

#1 - 27.08.2021 17:40
Merhabalar, dostum ilk öncelikle yanlış etiket atmışsın  gerek yok böyle şeylerle zaten silahımda giti 1 buçuk günde jailde bekledim gerek yok, yaptıgım yanlşıştan dolayı özür dilerim.

#2 - 27.08.2021 17:44
Merhabalar, dostum ilk öncelikle yanlış etiket atmışsın  gerek yok böyle şeylerle zaten silahımda giti 1 buçuk günde jailde bekledim gerek yok, yaptıgım yanlşıştan dolayı özür dilerim.
Silahının gidip gitmemesi burada kimseyi ilgilendirmiyor, MTA ve malum sunucuda oynamıyoruz burada, rol yapmaya çalışıyoruz.

#3 - 27.08.2021 17:47
Silahının gidip gitmemesi burada kimseyi ilgilendirmiyor, MTA ve malum sunucuda oynamıyoruz burada, rol yapmaya çalışıyoruz.
Dostum özürümü diledim orda zaten arkadaşımla kendi aramda yapıyordum oda dedi zaten gerekli cezalarımı aldım ve özür dilerim hatamı anladım gerek yok bence, dostum tekraran özür dilerim rol zevkini bozdugum için.

#4 - 28.08.2021 03:42
Bu tarz durumlar açık ve net şekilde PD oyuncularının tadını kaçrımaya yönelik. Eldrake karakteri sslerdeki kanıtlardan ötürü; NonRP ve Sürekli Roleplay kurallarının ihlalinden cezalandırılacak. İyi eğlenceler.