Konu: [26.08.2021] Richard_Down ( Meslek yaparken Non RP Driving )  (Okunma sayısı 261 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.08.2021 23:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Richard_Down  @Scown

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.08.2021 / 22:42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non Rp Driving, Trolling

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker mesleği yapıyordum gişelerden geçerken ben gişeyi açtım geçtim, hemen arkamdan beni ittirerek geçti, hadi bunu geçtim, daha sorna sürekli esc bag yaptı ve daha sorna bana bit atmaya çalıştı beni sürekli yol dışına ittirmeye kalktı, böyle saçma kişiler yüzünden rol zevkimiz kaçıyor lütfen gereğini yapın

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Lütfen en ağır şekilde cezalandırın

#1 - 27.08.2021 14:03
@Scown 24 saat içersinde savunma bekleniliyor.

#2 - 27.08.2021 16:16
Kendisine ben hiç bir şekilde çarpmadım ben videodada görüldüğü üzere chekpointe gidiyorum şerit dğeiştiriyorum ve ben gişenin oradada adam önümdeydi o geçti ben ona hiç bir şekilde çarpmadım ve onun geçtiği zamanda gişeden geçmedim.Kaldırımdan gidiyordu bende chekpointin şeritine gidiyorum normalce o sola kırdı arkamdan itti beni bende yavaşladım sonra o binanın veya barın o kapı taşına çarptı Burada kaldırımdan gidip benim hızımla aynı olmasına rağmen beni sollamasına ne diyorsunuz?

#3 - 27.08.2021 16:20
Videoya kaydetmediği yerlerde var çölde yükü aldıktan sonra ana yola çıkıp beni bariyere doğru itti

#4 - 27.08.2021 19:18
Kendisine ben hiç bir şekilde çarpmadım ben videodada görüldüğü üzere chekpointe gidiyorum şerit dğeiştiriyorum ve ben gişenin oradada adam önümdeydi o geçti ben ona hiç bir şekilde çarpmadım ve onun geçtiği zamanda gişeden geçmedim.Kaldırımdan gidiyordu bende chekpointin şeritine gidiyorum normalce o sola kırdı arkamdan itti beni bende yavaşladım sonra o binanın veya barın o kapı taşına çarptı Burada kaldırımdan gidip benim hızımla aynı olmasına rağmen beni sollamasına ne diyorsunuz?

1. Gişeden ben geçtikten sonra neden gişenin kapanmasını beklemeden neden geçtiniz?
2. Video'da görülen şeyleri kanıtın olmadan nasıl yalanlıyabilirsin?
3. 0:37 'ni saniyede baya baya direk sağ kırarak bana çarpıyorsunuz, bu çok net açık bir şekilde gözükmekte
« Son Düzenleme: 27.08.2021 19:22 CybeRose »

#5 - 27.08.2021 19:19
Videoya kaydetmediği yerlerde var çölde yükü aldıktan sonra ana yola çıkıp beni bariyere doğru itti

Buz gibi yalan, diyelim ki dediğiniz gibi herhangibir kanıtınız veya görgü tanığınız varmı?

#6 - 27.08.2021 19:32
Kaldırımdan niye gidiyorsunuz bana bunu söylüyebilir misiniz sollamaya çalışıyorsunuz ama hızlarımız aynı ve sen bana daha öncesinden gişenin biraz gerisinde bariyere doğru attın

#7 - 27.08.2021 19:34
Bobby Down adında kuzenim olur kendisi 2 miz o sırada Truckerlik yapıyorduk.

#8 - 27.08.2021 22:15
Kaldırımdan niye gidiyorsunuz bana bunu söylüyebilir misiniz sollamaya çalışıyorsunuz ama hızlarımız aynı ve sen bana daha öncesinden gişenin biraz gerisinde bariyere doğru attın

İdda ettiğiniz şeye cevabım : Kaldırımdan gitmek zorundayım, videoyu izlerseniz beni zorla kaldırımdan gitmeye zorluyorsunuz, durmadan pit atmaya ve beni yol dışına itmeye çalışıyorsunuz ve videonun ilerliyen dakikalarında amacınıza ulaşıyorsunuz, bu yaptığınız bir suçtur, eğer milleti trollemek istiyorsanız başka bir sunucu arayın burası Vice Roleplay, burda troll yapamazsınız
1. Lütfen tek cevap halinde açıklamanızı yapınız ve boşuna sayfa kirliliği yaratmayın lütfen
2. O dediğinizin hiçbir kanıtı yok, gişede ben size çarpmadım gişeyi ben açınca sizin geçme gibi bir hakkınız yok, Gerçek hayatta birisi gişeyi açınca hemen cart diye ondan önce geçmeye mi çalışıyorusnuz, ve ayrıca kanıtınız yok.
3. Lütfen sadece kanıtınız veya görgü tanığınız var ise ona göre yorumlar yapın, teşekkürler
« Son Düzenleme: 27.08.2021 22:18 CybeRose »

#9 - 27.08.2021 23:59
Bu konu hakkında sonuncu yazışım ve sizdende daha yazmamanızı talep ediyorum;
1-Şimdi gişenin oradan benim geçtiğimin kanıtı var mı?
2-Burası Vice Roleplay burada kaldırımdan gitmek ne alaka videodada göründüğü üzere sol şerit o sırada boş biraz yavaşlayıp sol şerite geçebilirdiniz.
Bu konu hakkında daha konuşulmazsa iyi olur İyi günler,İyi roller!