Konu: [26.8.2021] Esteban_Estrada Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 437 defa)

#0 - 26.08.2021 22:10
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @fikkobaba06 Esteban_Estrada
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @T4BL0 Fresnel_Hyppolite , @AlperenSemiz Philippe Benoit
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.8.2021 22.13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Kişiye üç kişi, üç pompalı tüfekle toplamda en az 30 mermi ateşledik. Kişinin canı 1 bile azalmadı ve kişi oradan koşarak uzaklaştı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
kişi onca mermiden hiç hasar almıyor.

kişi koşarak kaçmaya devam ediyor.

Ek açıklamalar(varsa): Kişi bağlantısının koptuğunu iddia edecektir fakat bu olası değil. Eğer bağlantısı kopmuş olsaydı nasıl buna rağmen koşarak ve zıplayarak uzaklaşmaya devam edebilirdi. Kişinin üçüncü parti hile programı kullandığı apaçık ortadadır. Bizzat üç kişi buna şahit olduk, kişi eğer oyundan düşseydi karakteri yok olurdu ve chatte bağlantısının koptuğuna dair bir yazı görünürdü.

Ek olarak ikinci videoda Philippe karakterinin araçla merdivenden indiği görülüyor. Bunun sebebi kişinin hile olduğunu kanıtlamak için kanıt toplamak ve onu videoya almaktı. Non-RP söz konusu değildir.
« Son Düzenleme: 26.08.2021 22:16 roosevelt »

#1 - 26.08.2021 22:14
Şahitliğimi onaylıyorum, bir şarjör kaçırmadan vurdum. Bu God Mode değilse nedir? Bağlantısı kopsa oyundan direkt olarak düşer, ama bu söz konusu bile değil. Vurulduktan sonra kaçmaya devam ediyor görüldüğü üzere, gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#2 - 28.08.2021 05:03
@fikkobaba06 savunma bekleniyor.

#3 - 28.08.2021 19:01
Çalıştığım için aktif kalamadım, öncelikle şunu söylemek istiyorum. Ben hile kullanıcısı değilim. Olan şey tamamen benim internetimden kaynaklı benim ekranımda kimse beni takip etmiyordu ve kimse ateş etmiyordu bu olay bana günde 1-2-3 sefer oluyor ve tekrar olduğunda direk videoyu yükleyip bunu kanıtlayacağım. Arkadaşlar ile discord sunucularında görüştük ve yarın-bugün içerisinde olacağından eminim tekrar, olduğu gibi kanıtımı sunacağım...

#4 - 28.08.2021 19:03
Arkadaşların videosunu inceledim. Sizin görmüş olduğunuz gibi sıfır tepki oynuyorum. Benim ekranımda sadece ben vardım ve etrafım bomboş bir şekildeydi biraz mantık yürütülsün istiyorum, karakterimin baktığı yere dikkat edelim hiç bir şekilde kişilere odaklanmadığım görülebilir. Ekranımda sadece ben vardım ve o tarafa saklanmıştım. Sonra biraz daha koştum ve oyunum gitti (bağlantım kesildi).

#5 - 28.08.2021 19:04
Videoyu bekleyin, bu tür bir şey ile karşılaştığım gibi kayıt alacağım ve atacağım

#6 - 30.08.2021 15:54
Mor bir Elegy'le önümüze çıktın, arabadan indin. Beni görünce kaçmaya başladın, ateş ettik. Eline silah aldın. Köşeye geçtin, hasar almadın. Polisi görünce kaçmaya devam ettin. Bunun üstüne diyorsun ki, bu olayın aynısını arkadaşlarımla tekrar canlandırıp size bunun videosunu atacağım. Peki sonradan çekeceğin bu videonun olayla ne ilgisi olacak?

#7 - 30.08.2021 21:07
Şimdi arkadaşların hile dediği videoda benim anlamsız hareketlerim mevcut, zaten kişilerin kin yaptıkları ap açık ortada (olaydan sonra silahlarını kaybetmişler), benim yaptığım saçma hareketler görünüyor. Cidden izlerken güldüm çünkü benim ekranımda olan olayda kimse peşimde değildi ve ben o köşeye pusmuştum, baktım kimse yok hemen koşmuştum ve hatta çatıya çıktıktan bir süre sonra oyun attı. Sebebini bilmiyorum bu bugun, biraz mantık yürütüp kin tutmadan düşünürseniz bir sıkıntı olduğunu anlarsınız zaten. ( NOT : Çalıştığım için oyuna girdiğim süre kısıtlı ve bug olduğu gibi video alıp atmaya çalışacağım...)

#8 - 30.08.2021 22:53
Evet biraz önce yine aynı sorun ile karşılaştım, hemen gerekli kanıtlarımı topladım.

Oyunda taksici bir arkadaş ile konuşuyordum ve bir anda oyunum gitti. Bu durumda benim oyunum sürekli hareket halinde oluyor ve kimse ile bir temasa geçiş sağlayamıyorum.

Bugün ben oyun açıkken aşşağı indiğimde ve geri döndüğümde olmuştu bu olay, o yüzden geç kalıp gerekli kanıtları toplayamadım. Şuan kanıtlarımı sunuyorum. Hiç bir şekilde arkadaşların bildirdiği gibi hile kullanmadığım anlaşılacaktır.
 Zaten bildirdiğim gibi, tarafsız bir kişi karşı tarafın videolarını izlediğinde bu işte bir sıkıntı olduğunu anlamıştır.

Oyuna girdim ve gezdim o sırada taksi arıyordum ve bir premier model aracın anlık El Corona tarafında olan bir araca sabit çarptığını ve ekranımda donduğunu fark ettim, yine bir şeyler döndüğünü anladım ve hemen kanıt topladım.

Oyundayken taksici ile konuşuyordum ve anlık oyunum gitti

Oyun hata veriyor ve 5-10-15-20 dakika aralığınca oyuna giremiyorum. (sunucu ping gayet yüksek durumda)

Hala pingin düzelmesini bekleyen ben...

Fotoğrafın üstüne tıklarsanız tam görünüm sağlarsınız ( karşı tarafın saat görünmüyor, şöyle böyle demesini istemiyorum )

Tekrardan Vice yönetimini beklettiğim için üzgünüm. Artık savunmamı tamamen yapmış durumundayım. Gerisini tamamen sizlere bırakıyorum.

İYİ FORUMLAR...

Ve bu sefer oyun attığında farklı olarak böyle yazdı, önceden başka bir yazı yazıyordu bir kaç defa böyle de aldım hatayı...

#9 - 31.08.2021 23:01
Ne olursa olsun oyun zevkimizi bitirdin arkadaşım, ben hâlâ senden şüpheliyim. Giden silah olsun kin yapacak yaşımı rakı masalarında meze diye keman çalarken doldurdum bu şikayetin söz konusu bile değil, eğer kin yapsaydım diğer silahımla seni o gece tekrar vurabilirdim, bence kullanıyorsun. Ayrıca bende kimse yoktu baktım kaçtım demişsin, madem birisi yok neden kaçıyorsun ki? Biz arkada arbadan indikten sonra tavşan gibi sekip kaçıyordun, şimdi mi geldi aklına kimse yoktu demek? İnterneti bir perde olarak takınıyorsun. Beyan ettiğin gibi bir internet hatası olsaydı oyundan direkt olarak bağlantın kopardı ama sen koşmaya ve polisten kaçmaya devam ettin, ceza alırsın umarım. Hayırlı geceler.
« Son Düzenleme: 31.08.2021 23:20 T4BL0 »