Skin’i herhangi bir cache dosyasından çalmadım, ki bu skin zaten aylar önce yükletilmiş bir skin, halen oyun cache dosyalarının içinde vardır eminim. Bu kazak, gtaall isimli internet sitesinden alınıp, eğerek yamultarak bir hale getirilip sonra; “Benim tasarımım” falan denmesi aşırı boş. Bahsedilen internet sayfasından kazak alınıp yine aynı yöntemlerle sunucuya atılacak biçimde düzenlenebilir. Kısacası ben bu kazağı çalmadım, kazak rellenmişti ve aldım. Gerekli ekran görüntüleri aşağıda olacak zaten, kendi tasarımı olmayan bir kazak için bu kadar diretme neden diye sorarlar adama. Ekran görüntülerinde gördüğünüz üzere arkadaşla kaç ay önce yine aynı muhabbet dönmüş. Ekran görüntülerinde gtaall isimli internet sitesini göreceksiniz, bu bahsi geçen kazağın burda var olduğunu inceleyebilirsiniz. Kısacası kazağı ben discord sunucusundan aldım, çalma çırpma gibi bir şey yok. Bayağı rellenmişti, aldım ve kullandım. Bu skin bende üç aydır var, şimdi mi patlıyor iş? Her neyse, skin'i çalmadım, çalmayı cache'den almayı falan da bilmiyorum, ilgilenmiyorum da. Ben bu kazağı 3 ay önce bir discord sunucunda buldum, rellenmişti ve aldım. Bu skinin yapımına belli bir ücret verdim, 3 ay önce sıkıntı yaratmayan adamın şuan burada gelip ticket atması trajikomik. Rellenmiş bir kazağı aldım diye skin silinecekse o skini yaptırdığım ücretin de temin edilmesini istiyorum. Madem ki böyle bir uygulama düşünmüşsünüz, ben kazağı çalmadıysam, herkese açık bir platformdan aldıysam demek ki burada suçlu kişi yoktur. 3 ay öncede aynı muhabbet döndü, kazak yüklendi olay kapandı. Olayın tekrarını yaşıyoruz şuan. Her neyse, bilgisi olan biri gtall isimli internet sitesinden bu kazağı bulup, üzerinde oynayıp kullanabilir. Tasarım bu arkadaşa ait değildir, ait olsa dahi ben bu kazağı çalmadım, herkese açık bir platformdan indirdim. Vesselam.