Gerçek hayatta parası olmayan adam gidip pahalı kıyafetler giyebiliyor mu? parası yoksa gidiyor Lcw, koton'dan falan giyiniyor orda da skin azlığı var gidip avm müdürüne hocam skin azlığı var diyo musun mecbur giyiyosun.
Alıntı yapılan: kekee - 26.08.2021 14:59Gerçek hayatta parası olmayan adam gidip pahalı kıyafetler giyebiliyor mu? parası yoksa gidiyor Lcw, koton'dan falan giyiniyor orda da skin azlığı var gidip avm müdürüne hocam skin azlığı var diyo musun mecbur giyiyosun.Amerika'da yaşayan, kolu bacağı tutan herhangi bir insan istediği kıyafeti biraz gayretle rahatça alıp giyebilir. Türkiye ile karıştırma oyunu, arkadaşın dediği şey mantıklı. Sunucuda ne kadar default skin seçeneği olursa roller de o kadar güzel şekillenir. Ekstradan "Özel Yapım" skinleri kullanmak isteyen de verir parasını kullanır, ama OOC olarak buna durumu olmayan birisine senin karakterin fakir sen bunları giymek zorundasın çünkü fakirsin diyemezsin. Oyundaki en ölü karakterin cebinde 5-10 bin dolar para var, az bir miktar değil bu para gerçeğe yansıtıldığında.
Skin modu yükle. Başkasında görünmez ama sende görünür.
Açıkçası skinler az değil. Oyunda 290 tane vanilla skini var ve birçok ek sonradan eklenmiş skin var. Tercihlerinize uygun skin bulamıyor olmanız doğal. Bu durumda iki şansınız var. Ya kesenin ağzını açıyorsunuz ya da oyunda çok sık vakit geçirerek şans kutusu açıyorsunuz.Ben desteklemiyorum. Yeterince skin olduğu kanaatindeyim. Zaten her büyük güncellemede dolaba yeni şeyler ekleniyor.
Alıntı yapılan: Diversa - 26.08.2021 15:35Açıkçası skinler az değil. Oyunda 290 tane vanilla skini var ve birçok ek sonradan eklenmiş skin var. Tercihlerinize uygun skin bulamıyor olmanız doğal. Bu durumda iki şansınız var. Ya kesenin ağzını açıyorsunuz ya da oyunda çok sık vakit geçirerek şans kutusu açıyorsunuz.Ben desteklemiyorum. Yeterince skin olduğu kanaatindeyim. Zaten her büyük güncellemede dolaba yeni şeyler ekleniyor.Ben niye binco da 20-30 tane falan gördüm ki sonradan eklenmiş skin? başka bir bincoda mı satılıyor bu 290 tanesi?