Konu: VCPD Araçları | Benzin ve Motor Bakımı  (Okunma sayısı 177 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.08.2021 20:53
Öncelikle selam, bu AR-GE'mi baştan sona okursanız ve okuduktan sonra öyle karar verirseniz sevinirim.  :sampanya:

Bildiğiniz üzere VCPD araçlarında benzin ve motor ömrü malesef ki hiç azalmamakta.

Benim aracımın benzini 88litre iken polisten kaçıyorum, tabii bunun yanındada motor ömrüm yüzde 94ken 60'lara kadar iniyor ve bazende motorun arızalı diyerekten motorum duruyor, durduğu zamanda malesef ki beni üçgene alıyorlar ve kaçamıyorum.

AMA NEDENSE Maalesef ki PD araçlarının benzini ve motor ömrü hiç azalmıyor, Yani benim benzin depom fullken PDden kaçmaya başlasam ve en sonunda PDden kaçarken depom 0 olsa, hala PD'nin benzin deposu full oluyor hiç azalmıyor. Ek olarakda motor bakımıda eklenirse kovalamaca sırasında araçları arızalanabilmeli çünkü bu gerçek hayatta yaşanılabiliyor.

Yani kısaca PD bizi kovalarken bizim benzinimiz / Motor ömrümüz azalırken PD'nin nedense ne benzini ne de Motor ömrü azalıyor, ve buda benim görüşürüm rolleri çok batırıyor. Ne kadar kaçarsam kaçayım onların motor ömrü azalıp , motorunuz arızalandı motor istop etti tekrar çalıştırmayı deneyin hatası vermiyor, benzin litreleri bitince yolda kalmıyorlar.

Buna bi çözüm gelirse sevinirim, diğer sunucularda benzin vesaire azalırken bu sunucuda neden azalmıyor?

:sampanya:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 25.08.2021 21:04
Destekliyorum, gerçek hayatta polis arabalarının illa ki benzini bitiyor PD POWER oluyor ve suçluyu rahatca yakalıyorlar arkadaşın dediği gibi buna bir çözüm getirmeleri gerek destekledim.  :sampanya:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 25.08.2021 21:12
Bu tarz bir ARGE'ye eskiden verdiğim yanıt aşağıdadır.
Alıntı
Şimdi maalesef oyundaki polis sayısı gerçekçi değil. Normal şartlarda bir suçlu polisten kaçtığı zaman önce şehrin polis departmanı, eğer şehir dışına, anayollara çıkarsa state trooper, kasabalara kaçarsa da şerif bile devreye giriyor. Bizde ne eyalet polisi var, ne şerif departmanı. Ne de bu kadar fazla polis var. En basitinden yukarıdaki videoyu örnek alırsanız bir polis peşinize takıldığında on dakika içerisinde yirmi polis kruvazörü peşinize takılmış olur. Sunucuda(hatta ve hatta SAMP'ta) yirmi tane polis aracını dolduracak kadar polis üyesi olmadığı için bu konuda polisler aşırı dezavantajlı oluyor. Bu noktada her benzini biten polis geri dönüp konvoydaki polis sayısı azalmasın diye benzinlerinin bitmemeleri gayet doğru bir dengeleme.

Söylemeden edemeyeceğim. 2020 yılında polisten kaçmak, hele hele metropol bir şehirde polisten kaçmak mümkün değil. AR-GE'yi desteklemiyorum.
« Son Düzenleme: 25.08.2021 21:14 Diversa »
100
2
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
ble55phemy, nautical,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
ble55phemy, Rusky,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 25.08.2021 21:13
Benzini azalabilir, devlet aracı olduğu için benzin doldururken memurlardan para almayabilir, motor ömrü ve tamir içinde geçerli. Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 25.08.2021 21:21
Destekliyorum, gerçek hayatta polis arabalarının illa ki benzini bitiyor PD POWER oluyor ve suçluyu rahatca yakalıyorlar arkadaşın dediği gibi buna bir çözüm getirmeleri gerek destekledim.  :sampanya:

Suçlu zaten rahatça yakalanabilmeli. 1920'lerde değiliz. Her yerde CCTV var. Eğer gerçek hayat diye bir argüman sunacaksanız, SFPD, LVPD, FLORIDA HIGHWAY PATROL, FLORIDA SHERIFFS DEPT diye teker teker oluşum açalım ki gerçekçi olsun ve şehir dışına çıkıldığında, bölgeye bakan diğer polisler de yönelsin. Bu sayede 10 polis arabası yerine 30 tane polis arabası peşinize takılsın. Benzinleri bitince geri dönerler. Sonunda da %99,9 yakalanırsınız.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
ble55phemy, Rusky,
Tepki yok
Tepki yok