Konu: Bıçak-sopa ticareti  (Okunma sayısı 346 defa)

#0 - 25.08.2021 08:30
Öncelikle merhaba, günaydın.

Bıçak-sopa ve benzeri üretim ile yapılan bu aletlerin ticarete açılmasını talep ediyorum. Gerçek silah gibi değiller piyasalarıda düşük, ihlal veya OOC ticaretlik bir durum olacağını sanmam ortalama 15-20 bine satılabilir. İllegal de hood onaysız birlikler için para kazanmak zor, en son bu geldi aklıma.

Bıçak-sopa-bilardo sopası gibi eşyalar gerçek silah gibi olmayacağı için, OOC ticaret ve ihlal olmayacağı için ticarete açılmasını talep ediyorum.

:uzi: :minigun: :sampanya: :vice: :-[ :o :-X :colt:
100
7
Like
7
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
GARCI, Easthan, Weihenmaier, zeruna, Aureus,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
GARCI, sp00nface, Easthan, Weihenmaier, japonaskeri, zeruna,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 25.08.2021 13:33
Bıçak, sopa gibi şeyler sadece illegal insanlar için özel değildir. Bence Bıçak ve sopa'yı siviller de satın alabilmeli. Senin AR-GE'den uzak bir fikir ama benimki böyle.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 28.08.2021 00:31
Öncelikle merhaba, günaydın.

Bıçak-sopa ve benzeri üretim ile yapılan bu aletlerin ticarete açılmasını talep ediyorum. Gerçek silah gibi değiller piyasalarıda düşük, ihlal veya OOC ticaretlik bir durum olacağını sanmam ortalama 15-20 bine satılabilir. İllegal de hood onaysız birlikler için para kazanmak zor, en son bu geldi aklıma.

Bıçak-sopa-bilardo sopası gibi eşyalar gerçek silah gibi olmayacağı için, OOC ticaret ve ihlal olmayacağı için ticarete açılmasını talep ediyorum.

:uzi: :minigun: :sampanya: :vice: :-[ :o :-X :colt:

15-20 bin çok fazla, 200-300 dolara Ammu Nation'dan bıçak alınabilir diye düşünüyorum, fakat bunun yanında arkadan yaklaşıp bıçakla boğaz kesme kombinasyonunun da engellenmesi gerek, suistimal edebilir, belki engellenmiştir bilmiyorum hiç kullanmadım. Onun dışında destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 28.08.2021 01:12
15 ila 20 bin arasına bir bıçak veya sopa satılması hiç realistik olmazdı fakat mantıklı AR-GE. Destek veriyorum, son gelen güncelleme ile birlikte iki oyuncu arasında dönebilecek ticaretler fazlasıyla kısıtlandı. Bu tarz basit bir sistem ile ticaret yolları arttırılabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 28.08.2021 08:28
15 ila 20 bin arasına bir bıçak veya sopa satılması hiç realistik olmazdı fakat mantıklı AR-GE. Destek veriyorum, son gelen güncelleme ile birlikte iki oyuncu arasında dönebilecek ticaretler fazlasıyla kısıtlandı. Bu tarz basit bir sistem ile ticaret yolları arttırılabilir.
Piyasası o kadara geliyor ama sisteme 7.000 veriyorsun 5 kurşun 5 vicex hesapla hemen hemen 15 bin falan oluyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 28.08.2021 20:15
Ticaret için rağbet görecek silahlar değil, bunlar ve diğer silahları elinizden çıkarabilmeniz için bir sistem geliştiriyoruz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok