Konu: 23.08.2021 - Güvenli Bölge İhlali - Dante Carter, Tej Belicoff, Vito Carter  (Okunma sayısı 65 defa)

#0 - 23.08.2021 21:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dante Carter - @WhiteLotus , Tej Belicoff - @Belicoff , Vito Carter - @AziloTr

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.08.2021 - 22:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189.0#post_k7

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yanımda bir kaç arkadaşımla daha beraber otelin içerisindeki açık odaya girdik, bu odayı dostlarımız kendilerinmiş gibi davrandılar. Bana ve dostlarıma "Frank amca burada mı?" diye sorduktan sonra bende "hayır sanırım buralarda değil, kimseyi göremedim." diye cevapladım, ardından arkadaşımız bizim rolümüze zorla dahil olarak, durduk yere kahkalar atmaya ve rol zevkimizi bozmaya başladığı anda ortam gerilmeye daha sonrasındaysa kişi arkadaşlarını telefonuyla otel odasına çağırmaya başladı. Bir kaç dakika sonrasında arkadaşları odaya geldiğinde kişi sayılarına güvenerek, agresif rol sergilemeye başladılar. Bulunduğumuz noktanın farkında oldukları halde, bu bölgenin güvenli bölge olduğunu bilmelerine ve söylememe rağmen bu rolü devam ettirmeye ardından karakterime emotelerle birlikte tokatlar, yumruklar atmaya başladılar. Karakterim belli bir süre hiç bir şey yapmadı, kuralların tamamen farkındaydım, ardından karakterim sistemsel olarak bir yumruk bile atmadan yere düştü. PM yollarıyla birlikte arkadaşlarımızı uyardım ancak hala sana ders verdik işte dediler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ocean Bar düzenlendikten sonra sol alttaki haritanın üzerinde "Güvenli Bölge" yazısı kalktı, hatta şu anki güncel Ocean Bar'ın içinde dahil o yazı görünmemekte. Bunun düzeltilmesini ya da ufak bir duyuruyla oyunculara bildirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 23.08.2021 21:30 PashaTV »

#1 - 24.08.2021 14:23
Otel odası güvenli bölge mi oluyor? Ayrıyeten ben sadece tokat atmışım, bunun neresi güvenli bölge ihlali anlamadım.

#2 - 24.08.2021 14:27
Şunu söyliyeyim dost, senden özür dilememize rağmen hala artist artsit haraketlerde bulundun + beni etiketlemen OOC'kin olarak nitelendiriyorum sana bir yumruk bile atmadım ben değişik?

#3 - 25.08.2021 11:04
Şikayet incelendi.

Kanıtlar açık ve net, saldırı yapan karakterler Güvenli Bölge İhlali sebebiyle ceza alacak.