Konu: 23.08.2021 | Atlas_Rothstein [Rolden Kaçma]  (Okunma sayısı 295 defa)

#0 - 23.08.2021 01:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Atlas_Rothstein @croxzy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Shikaru  @kboi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.08.2021 / 01:15- 01:23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bağlantı koparmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs bizim birliğimizin işletmesine ait olan ve 20 kişilik ekibimin arasında Havanna'nın içine geliyor ve birliğin R18 olan bana küfür ediyor, sonrasında dışarıda denk geliyoruz yine aşşağılamaya çalışıyor bende kontaktan anahtarı söktüm kırık camdan vs gayet role uydu son anda bağlantı kopardı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaş sürekli ooc jail yiyince NC atıyor ve scilini temizliyor eğer nc atmış olmasaydı çoktan OOC kabarık scilden ban yiyecekti. Lütfen artık caydırıcı ceza verilsin.

« Son Düzenleme: 23.08.2021 01:53 Tivorlu »

#1 - 23.08.2021 11:30
@Tivorlu Öncelikle selam. Dün gece elektrikler gittiği için tekrarı halinde giriş yapamadım. Oyuna şuanda giriş yapıyorum, PM attığınız taktirde role kaldığımız yerden devam edebiliriz. Zaten o rolü ben başlattım neden rolün ortasında /q atayım ki? O yüzden PM attığınızda aynı yerde buluşup role devam edebiliriz.

#2 - 23.08.2021 11:52
@Tivorlu Öncelikle selam. Dün gece elektrikler gittiği için tekrarı halinde giriş yapamadım. Oyuna şuanda giriş yapıyorum, PM attığınız taktirde role kaldığımız yerden devam edebiliriz. Zaten o rolü ben başlattım neden rolün ortasında /q atayım ki? O yüzden PM attığınızda aynı yerde buluşup role devam edebiliriz.

Hayır kardeşim kabul etmiyorum caydırıcı bir ceza almanı temenni ediyorum. Her seferinde nc atıp sicilini temizletiyorsun gelip 20 kişilik birliğimin arasında adamlarımın içinde gelip küfür ediyorsun sonra bağlantı kopartıyorsun, çocuk yok karşında kandırasın kardeşim.

Not: İleti kirliliği olmasın lütfen. Savunman için teşekkür ederim.

#3 - 23.08.2021 11:54

Hayır kardeşim kabul etmiyorum caydırıcı bir ceza almanı temenni ediyorum. Her seferinde nc atıp sicilini temizletiyorsun gelip 20 kişilik birliğimin arasında adamlarımın içinde gelip küfür ediyorsun sonra bağlantı kopartıyorsun, çocuk yok karşında kandırasın kardeşim.

Not: İleti kirliliği olmasın lütfen. Savunman için teşekkür ederim.

Öncelikle bağlantı kopartma yazmasının sebebi şu, elektrikler gittiği için modem ile bilgisayar aynanda kapandığından dolayı ilk modemin kapanmasından dolayı çıkan bir şey, ben tekrardan diyorum gelin rolü sürdülerim diyerekten fakat siz kabul etmiyorsunuz. Yetkili kararı bekleyebiliriz.

#4 - 23.08.2021 12:00
Alıntı
Öncelikle bağlantı kopartma yazmasının sebebi şu, elektrikler gittiği için modem ile bilgisayar aynanda kapandığından dolayı ilk modemin kapanmasından dolayı çıkan bir şey, ben tekrardan diyorum gelin rolü sürdülerim diyerekten fakat siz kabul etmiyorsunuz. Yetkili kararı bekleyebiliriz.

Her defasında yaptığın hataların bir uydurması var. 21. yüzyılda yaşıyoruz, eğer gerçekten elektriklerin gitmiş olsa bana bir şekilde ulaşmaya çalışabilirdin. Örneğin telefonundan foruma girip bana PM atmak gibi.. Kimse kimseyi kandırmasın. Lütfen daha fazla ileti atmayalım, yetkili kararı bekleniyor.
« Son Düzenleme: 23.08.2021 12:19 Tivorlu »

#5 - 23.08.2021 18:31
@Suanax @Nraxy @Turancan @Lia Savunmamı yaptım, etiket için özür dilerim fakat 1-3 gün içerisinde büyük bir aktif rolüm var. O yüzden şimdi bakabilirseniz sevinirim büyük rolün ortasında jaile girip rolü sürdürememek istemiyorum. tekrardan etiket için özür dilerim savunmamı yaptım zaten şikayette.  @yutoalpha
« Son Düzenleme: 24.08.2021 19:22 croxzy »

#6 - 24.08.2021 11:06
Alıntı

Her defasında yaptığın hataların bir uydurması var. 21. yüzyılda yaşıyoruz, eğer gerçekten elektriklerin gitmiş olsa bana bir şekilde ulaşmaya çalışabilirdin. Örneğin telefonundan foruma girip bana PM atmak gibi.. Kimse kimseyi kandırmasın. Lütfen daha fazla ileti atmayalım, yetkili kararı bekleniyor.

Elektrikler gittiği zamanda modem gitmiyor mu? O yüzden sana nasıl ulaşabişirim? Sabah internetler geldiği zaman hemen uyandığım gibi erkenden sana discord üzerinden gel rolü devam ettirelim kaldığı yerden dedim fakat sen kabul etmedin neyse tüm savunmam buraya kadardı, yetkili bekleyebiliriz.

https://cdn.discordapp.com/attachments/847046341984256023/879640531712499783/tivorlu.png
« Son Düzenleme: 24.08.2021 11:18 croxzy »

#7 - 24.08.2021 13:12
Alıntı

Şikayeti oluşturmasaydım eminim role devam için yazardın (: . Herneyse uzatmayalım daha fazla.

Elektrikler gittiği zamanda modem gitmiyor mu? O yüzden sana nasıl ulaşabişirim? Sabah internetler geldiği zaman hemen uyandığım gibi erkenden sana discord üzerinden gel rolü devam ettirelim kaldığı yerden dedim fakat sen kabul etmedin neyse tüm savunmam buraya kadardı, yetkili bekleyebiliriz.

https://cdn.discordapp.com/attachments/847046341984256023/879640531712499783/tivorlu.png

#8 - 24.08.2021 17:05
Şahitim onaylıyorumda arkadaşım ne güzel eğleniyorduk oyunda niye çıktın ki

#9 - 24.08.2021 17:17
Şahitim onaylıyorumda arkadaşım ne güzel eğleniyorduk oyunda niye çıktın ki

Kardeşim, savunmamdada dediğim gibi Elektrikler gitti sabah ilk fırsatta uyandığımda kişiye discord üzerinden ROLÜ KALDIĞIMIZ YERDE BAK KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM ETTİRELİM dememe rağmen red etti. Tamam şahitliğini onayladıysan daha fazla yazmayalımda yetkili kararı bekleyelim.