Konu: Hectorde_Salvo | Trolling, Yetersiz Rol Bilgisi, Hatalı Emote.  (Okunma sayısı 141 defa)

#0 - 21.08.2021 20:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hectorde_Salvo | @Berkay09x
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20/08/2021 19:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Açıklanacak pek bir şey yok, hapishanede troll emoteler atarak rol ortamını bozuyor, insanların rol keyfini bitiriyor ve sunucunun rol kalitesini düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Dean_Leon ooc arkadaşım, şikayet açma işlerinden anlamadığından benden açmamı rica etti, o sebeple şikayeti ben açıyorum gerekli kararı yönetici ekibi verir, teşekkürler.

#1 - 21.08.2021 21:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hectorde_Salvo | @Berkay09x
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20/08/2021 19:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Açıklanacak pek bir şey yok, hapishanede troll emoteler atarak rol ortamını bozuyor, insanların rol keyfini bitiriyor ve sunucunun rol kalitesini düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Dean_Leon ooc arkadaşım, şikayet açma işlerinden anlamadığından benden açmamı rica etti, o sebeple şikayeti ben açıyorum gerekli kararı yönetici ekibi verir, teşekkürler.

Emoteler trol falan değil, kin yapma Berat kardeşim, sonuçlanabilir. :)

#2 - 22.08.2021 02:38
* japonaskeri kanalı üzerinden dalgasına emoteler atıyorsun, ayrıca rol içinde olsaydın /q atmazdın, bunun da ayrı cezası var, eğer dediklerin doğruysa /q suçundan ceza çekmelisin. İyi forumlar dilerim.

#3 - 22.08.2021 11:19
* japonaskeri kanalı üzerinden dalgasına emoteler atıyorsun, ayrıca rol içinde olsaydın /q atmazdın, bunun da ayrı cezası var, eğer dediklerin doğruysa /q suçundan ceza çekmelisin. İyi forumlar dilerim.
Japonaskeri kanalı üzerinden dalgasına emoteler mi atıyorum.  ??? /q'de relog'tu bu arada oyundan çıkarsam hapis sürem geçmiyor dostum.

#4 - 22.08.2021 13:16
Hatalı emote kullanımından cezalandırılacak.