Öncelikle merhaba herkese. Bugün iki tane serverimizde ki sorundan bahsedeceğim çünkü bu rollerden soğumaya başladım.
Oynadığımız server bir roleplay, gerçek dünyayı yansıtıyor. ABD baktığımız zaman orada suç oranı yüksek olduğu için büyük bir olaya bile hapis cezası düşük makul de veriliyor. Örneğin bir zenci hırsızlık yaptı, bu artık orada normal birşey en baba 1-2 ay verirler diye düşünüyorum. Geçiyorum bizim serverimize. >
Bizim serverimizde en büyük iki tane sorun var. IC hapis çıkışı OOC hapis çıkışı gibi rolsüz biryer, herkes AFK. Sizden şu diyeceklerimi destekleyip, düşüncelerinizi katmanızı istiyorum. İkinci sorunumuz ise hapis süreleri aşırı "ABSÜRT". Bi hacker rolü yapayım dedim FBI sitesine girmek 500 dakika, 10 saat yazık değil mi bana? PC açık AFK. Hadi bunu geçtim, ben bir illegal oyuncu olarak hapise girmekten korkuyorum.
Serverde kimse sorsanız illegal-legal hapse girmez, girmek istemez IC hapise, neden çünkü süreleri çok "ABSÜRT", IC hapis çıkışı rolsüz değişik biryer, içeride herkes AFK interior var ama boş.İllegal bir oyuncu olarak hapise girmekten korkuyorum, eğer süreler düşürülürse hapishane müptelası olacağım, örnek hırsızlık 180 dakika-3 saat. Bu 60 dakika olabillir, en yüksek suç KOD0 polise sıkmak olabilir 250-300 dakika. Genel olarak 1 saate düşürülmesini istiyorum, bu sayede insanlar "AFK" atmaz süre kısa olduğu için hapiste rol çıkar insanlar hapise "GİRMEK" için korkmaz nasıl olsa kısa, gir çık yapar roller artar.
Sonuç olarak;
IC hapis çıkışına kıytırık bi kapı eklenik iki tane NPC bot polis konabilir, "IC JAİL" süreleri düşürülürse herkes hapise girer rol yapar "AFK" atılmaz, çok istiyorum ve desteklerinizi bekliyorum. HAPİSE GİRMEK İSTİYORUM BEN!