Vallaha haklısın dostum bu adamlar nerden türedi bu platforma bilmiyorum. Bu tarz adamların bu platformda barınmamaları lazım.
Alıntı yapılan: stepfather - 20.08.2021 22:17Vallaha haklısın dostum bu adamlar nerden türedi bu platforma bilmiyorum. Bu tarz adamların bu platformda barınmamaları lazım.çok haklı olduğunuzu düşünüyorum ve bu durumu "tiksinç" olarak adlandırıyorum
Alıntı yapılan: Hükümsüz - 20.08.2021 22:12Spoiler: GösterGizleAlıntı yapılan: LatinoTheReaper - 20.08.2021 22:10Alıntı yapılan: Hükümsüz - 20.08.2021 22:09Kesinlikle bazılarıda var gelirler ne muteleri var ne hiç bir şeyleri ses çıkarmazlar öyle beklerler sonra tuhaf tuhaf işler yaparlar. Kardeş haberlere çıkmışsın @Hükümsüzlol, nerde o eski inlediğimiz günler @ScorpionSendromu İşlemler Kayıtlı 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 Tepki Ekle Tepki yok Tepki yok Haha tepkisini veren kullanıcı(lar): ScorpionSendromu, Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok
Spoiler: GösterGizleAlıntı yapılan: LatinoTheReaper - 20.08.2021 22:10Alıntı yapılan: Hükümsüz - 20.08.2021 22:09Kesinlikle bazılarıda var gelirler ne muteleri var ne hiç bir şeyleri ses çıkarmazlar öyle beklerler sonra tuhaf tuhaf işler yaparlar. Kardeş haberlere çıkmışsın @Hükümsüzlol, nerde o eski inlediğimiz günler @ScorpionSendromu İşlemler Kayıtlı 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 Tepki Ekle Tepki yok Tepki yok Haha tepkisini veren kullanıcı(lar): ScorpionSendromu, Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok
Alıntı yapılan: Hükümsüz - 20.08.2021 22:09Kesinlikle bazılarıda var gelirler ne muteleri var ne hiç bir şeyleri ses çıkarmazlar öyle beklerler sonra tuhaf tuhaf işler yaparlar. Kardeş haberlere çıkmışsın @Hükümsüz
Kesinlikle bazılarıda var gelirler ne muteleri var ne hiç bir şeyleri ses çıkarmazlar öyle beklerler sonra tuhaf tuhaf işler yaparlar.
Spoiler: GösterGizle[spoiler]Alıntı yapılan: LatinoTheReaper - 20.08.2021 22:14Alıntı yapılan: Hükümsüz - 20.08.2021 22:12[spoiler]Alıntı yapılan: LatinoTheReaper - 20.08.2021 22:10Alıntı yapılan: Hükümsüz - 20.08.2021 22:09Kesinlikle bazılarıda var gelirler ne muteleri var ne hiç bir şeyleri ses çıkarmazlar öyle beklerler sonra tuhaf tuhaf işler yaparlar. Kardeş haberlere çıkmışsın @Hükümsüz[/quote][/spoiler][/spoiler]lol, nerde o eski inlediğimiz günler @ScorpionSendromu[/quote]Gerçekten çok haklısın kadim dostum. Eskiden saygılı şekilde karşılıklı konuşulup inleşmeler olurdu. Ama şimdi ne o öyle bağırarak tövbe tövbe İşlemler Kayıtlı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 Tepki Ekle Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok
Alıntı yapılan: Hükümsüz - 20.08.2021 22:12[spoiler]Alıntı yapılan: LatinoTheReaper - 20.08.2021 22:10Alıntı yapılan: Hükümsüz - 20.08.2021 22:09Kesinlikle bazılarıda var gelirler ne muteleri var ne hiç bir şeyleri ses çıkarmazlar öyle beklerler sonra tuhaf tuhaf işler yaparlar. Kardeş haberlere çıkmışsın @Hükümsüz[/quote][/spoiler][/spoiler]lol, nerde o eski inlediğimiz günler @ScorpionSendromu[/quote]Gerçekten çok haklısın kadim dostum. Eskiden saygılı şekilde karşılıklı konuşulup inleşmeler olurdu. Ama şimdi ne o öyle bağırarak tövbe tövbe
[spoiler]Alıntı yapılan: LatinoTheReaper - 20.08.2021 22:10Alıntı yapılan: Hükümsüz - 20.08.2021 22:09Kesinlikle bazılarıda var gelirler ne muteleri var ne hiç bir şeyleri ses çıkarmazlar öyle beklerler sonra tuhaf tuhaf işler yaparlar. Kardeş haberlere çıkmışsın @Hükümsüz[/quote][/spoiler][/spoiler]lol, nerde o eski inlediğimiz günler @ScorpionSendromu[/quote]Gerçekten çok haklısın kadim dostum. Eskiden saygılı şekilde karşılıklı konuşulup inleşmeler olurdu. Ama şimdi ne o öyle bağırarak tövbe tövbe
Alıntı yapılan: Hükümsüz - 20.08.2021 22:09Kesinlikle bazılarıda var gelirler ne muteleri var ne hiç bir şeyleri ses çıkarmazlar öyle beklerler sonra tuhaf tuhaf işler yaparlar. Kardeş haberlere çıkmışsın @Hükümsüz[/quote][/spoiler][/spoiler]lol, nerde o eski inlediğimiz günler @ScorpionSendromu[/quote]Gerçekten çok haklısın kadim dostum. Eskiden saygılı şekilde karşılıklı konuşulup inleşmeler olurdu. Ama şimdi ne o öyle bağırarak tövbe tövbe