Konu: Sunucudaki Araç Yetersizliği  (Okunma sayısı 278 defa)

#0 - 19.08.2021 14:11
Sunucuda aşırı derecede araç yetersizliği mevcut sadece yüksek model araçlar var.
Sunucuya uzun zaman sonra 3 arkadaş olarak başladık ve para olarak 30.000$ var ama uygun miktarda bir araç alamıyoruz çoğu kişi aracını satmıyor ki sunucuda araç yok üstüne üstelik
Sun Shine Auto'da satışlar kapalı lütfen yetkililer yardımcı olursanız seviniriz.
Sunucu 500 kişi çekiyor ama sunucudaki araçları 500 kişiye paylaştırsanız bile bize aracın tekeri bile kalmıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 19.08.2021 14:30
Sunucuya ilk başladığım zamanlar ben de bu konu yüzünden çok sorun çekmiştim fakat IC olarak halledebildim, uğraşılırsa cidden rol yapılarak elde edilebilir. IC olarak tanıştığım ve samimi olduğum bir arkadaşım 28 binlik aracı 10 bine verdi mesela, her şeyin mesleklerde vs. olduğunu düşünmüyorum.
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
gunesilhan9,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 19.08.2021 14:52
Şöyle söyliyim oyun içerisinde araç satan sayısı az  ve aracı satan kişiler oyunda olmuyor. Hadi bunu geçtim sunucu 500 kişi bile oluyor bu ciddi rakam böyle ciddi bir rakamda sistemin araç satması lazım diyorlar ki IC  olarak galerilerin bu konu hakkında para kazanması lazım ama şu anda hiç bir galeride Araba yok ve makul bir fiyata araçta bulamıyorsun ve diğer insanlar sunucudaki araç kıtlığını fırsata çevirip 10.00$ araca 20.000$ veya 25.000$ diyor. Bunun adı ticaret değil indirimde yapmıyor düpedüz adamı öpüyorlar ayakta. Sunucuya çok yeni başlayan var adamlar çaresiz ben bile glandaleyi 4 günde buldum. Bir el atın yetkililer lütfen çok mağduruz 
« Son Düzenleme: 19.08.2021 14:55 Shikaru »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 19.08.2021 14:58
Sunshine sürekli olarak kapalı durmuyor. Uzun bir süredir Sunshine zaten aktif durumdaydı. Buna bağlı olarak sıfır araç alanlar epey fazla durumda. Galeri açık olduğu zaman her beş dakikada bir araç/motor alımı gerçekleşiyordu. Bundan dolayı sokaklardaki ve insanlardaki araçlar epey fazlalaştı ve artık ikinci el araçları satın alan kimse olmuyordu. İkinci el araçları satın alabilmemiz için veya alınabilmesi için galerinin kapalı olması gerekiyor. Çünkü koyulan ikinci el arabalar ile galeriden satılan araç arasında büyük bir fiyat farkı olmuyor. Galeri kapalı ki ikinci el araç satış olayları yükselsin. Yukardaki yorumda da arkadaşın dediği gibi IC yollar çerçevesinde ilerleyerek bir araç almaya çabalayabilirsiniz. Karakterlerinizi buna göre planlayıp yol çizebilirsiniz, ilk hedefiniz bir araç almak olabilir.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
librainn,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 19.08.2021 15:00
Teşekkürler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 20.08.2021 09:49
Sunshine açtığımızda benzeri şikayet ikinci el galerilerinden geliyor.  :D Zaman zaman galeri satışları açılıyor ve kapanıyor, bu konuda değişiklik düşünmüyoruz.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
surely one day,
Tepki yok
Tepki yok