Konu: [@tyalpha @Dely @fuckingrelaxs] Cache Mining - Skin Hırsızlığı  (Okunma sayısı 1356 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 19.08.2021 15:06
Dediğin gibi released bir skinse skinin nerede rel olduğunu, hangi tarihte, hangi saatte paylaşıldığını, hangi discordda paylaşıldığını ssleyip buraya atar mısın? Sonuçta belirttiğim gibi 5-6 aylık bir skin bu. Aynısı o arkadaşlar için de geçerli olabilir, Vice'dan alıp paylaşılmış olabilir. Cache mining pek zor bir dalga değil. Dediğim gibi, madem skin rel, tarihiyle beraber buraya yollarsan güzel olur.

videoda kullandığım skini gösteriyorum, inanmıyorsan dosyaları kurup kendin de deneyebilirsin.

https://www.mediafire.com/file/vno5ohxiltu0ri4/BBC+Release.rar/file Gerran_Love klasörünün içindeki, ve sunucuya yüklettiğim skini karşılaştırırsanız söylediğim gibi, rel skinde kol kısmında ve parmak uçlarındaki vertexlerin ayrı olduğunu, sunucuda kullandığım skinde ise bunların vertexleri birleştirerek değiştirdiğimi ek olarak farklı kısımlar üzerinde de ufak değişiklikler yaptığımı görebilirsiniz.  :)
« Son Düzenleme: 19.08.2021 15:14 Dely »

#11 - 19.08.2021 15:07
Orhan ve 22.06.2021 XD

Bahsettiğim skini 5-6 ay önce yüklettiğimi söylüyorum. Savunman hala geçerli değil.

#12 - 19.08.2021 15:13
Orhan ve 22.06.2021 XD

Bahsettiğim skini 5-6 ay önce yüklettiğimi söylüyorum. Savunman hala geçerli değil.

Neyi kanıtlamamı istiyorsun? Sana kullandığım skinin rel olduğunu ve çok fazla kişinin bildiği bir mod paylaşım sunucusunda paylaşıldığını, rel skinin üzerinde oynamalar yapıp kullandığımın kanıtlarını gösteriyorum. Skini beş altı ay önce yükletmen neyi değiştiriyor? Rel bir skin kullandığımın kanıtlarını atıyorum. Ayrıca savunmanın geçerli olup/olmayacağını söyleyecek kişinin, şikayeti inceleyecek adminin olduğunu düşünüyorum. Nerden geliyor bu kin?

#13 - 19.08.2021 15:14
Sana kinli olmamı gerektirecek bir şey yaşamadık bile. Sadece skinimin cache mining ile alındığını düşünerekten bu şikayeti açtım. Eğer savunman kabul edilirse hiçbir şey olmadan sıyrılırsın. Ben şansımı deniyorum. Diğer arkadaş da savunmasını yaptığında @Nyarko tarihleri ve skinleri karşılaştırarak kesin bir karar verecektir. İyi forumlar.

#14 - 19.08.2021 15:31
@favellakubibackinbusiness Senin için diğer mod paylaşım sunucularına da baktım, beş ay önce de paylaşılmış, ekrana sığmadığı için kısa bir video bırakıyorum.

Linki: https://www.mediafire.com/file/vno5ohxiltu0ri4/BBC+Release.rar/file Gerran_Love klasöründe

Linkler aynı olabilir, tek bir link üzerinden birden fazla kez farklı sunucularda paylaşılmış. Belki bu seni ikna edebilir  :)

Ek: Spoiler içinde paylaştığım videoda ise dosyanın içindeki skini görebilirsiniz.

Spoiler: GösterGizle

ek: Videoda görebileceğiniz üzere skinlerin, yabancı bir rp sunucusunun forumunda uzun süre önce paylaşıldığını da belirtiyor.
« Son Düzenleme: 03.09.2021 17:07 Dely »

#15 - 19.08.2021 18:04
Öncelikle merhaba, kullandığım body rel bir body. Bulduğum discord sunucusunu falan atacağım. Skinimde ki texturelar ise tamamen özel yapılmış, rel değil çalınma ihtimali yok.

Body:
https://www.upload.ee/files/13405687/rel.zip.html

İyi günler.

#16 - 19.08.2021 19:18
Eklenecek bir şey yoksa yetkili kararı bekleyebiliriz, en büyük ricam Vertexlerin ve Polygon halinin kontrol edilmesi.

#17 - 30.08.2021 16:19

#18 - 01.10.2021 12:56

#19 - 01.10.2021 14:12
Önceki şikayetlerde de belirttiğimiz gibi eğer yabancı public kaynaklar değilse, (burada "Orhan" ismini görüyoruz) yani Vice Roleplay gibi Türkiye tabanlı platform ve kullanıcılarının gönderdiği dosyalarla skin yapmamalısınız, yapıyorsanız da sunucuya yükletmemelisiniz.

Dequinn Chambers ve Keon Foster skinleri silindi. Diğer skine zaten değişim atılmış.