Konu: Google doğrulama hatası  (Okunma sayısı 121 defa)

#0 - 18.08.2021 22:47
Merhabalar, Ben bi kaç ay önce google doğrulaması yaptım fakat telefondan uygulamayı sildim şimdide oyuna girebilmek için o doğrulamayı istiyor, telefondan girmek içinde forumdaki doğrulamayı istiyor Discorddan ticket açtım beni buraya yönlendirdiler yardım edermisiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 19.08.2021 09:32
Merhabalar, Ben bi kaç ay önce google doğrulaması yaptım fakat telefondan uygulamayı sildim şimdide oyuna girebilmek için o doğrulamayı istiyor, telefondan girmek içinde forumdaki doğrulamayı istiyor Discorddan ticket açtım beni buraya yönlendirdiler yardım edermisiniz.

Merhabalar, günaydın.

Google Auth'a erişiminiz olmadığı ve kaldırmak istediğinizi söylüyorsunuz. Burası teknik destek ve Google Auth için buradan size yardım edilemez. Forum üzerinden Ticket açıp sorununuzu açık bir şekilde bildirip Google Auth doğrulamanızın pasif kalmasını talep edebilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 19.08.2021 13:29

Merhabalar, günaydın.

Google Auth'a erişiminiz olmadığı ve kaldırmak istediğinizi söylüyorsunuz. Burası teknik destek ve Google Auth için buradan size yardım edilemez. Forum üzerinden Ticket açıp sorununuzu açık bir şekilde bildirip Google Auth doğrulamanızın pasif kalmasını talep edebilirsiniz.
Tamam teşekkürler açtım ticket
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 19.08.2021 16:37

Merhabalar, günaydın.

Tamam teşekkürler açtım ticket

Rica ederim, iyi günler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok