Öncelikle selam. Bu AR-GE'm gerçekten çok yararlı bir AR-GE olacak. Şimdi konuya hızlıca giriyorum.
Bildiğiniz üzere aslına bakarsanız Los Santos'un göbeği " her sunucuda olduğu gibi " Vice Roleplay'dede en işlek / en aktif rol bölgelerinden ve Los Santosun göbeği Idlewood bir çok yere Idlewooddan bağlanabiliyorsunuz. Ama malesef ki Vice Roleplay'de Idlewoodun neredeyse yarısında kırmızı çete hoodu var. Bu Hood var, birlik var okey ama sorun ne?
1 - Şimdi arkadaşlar size bir tuş vereceğim ve bu tuş ile kontrol edebilir sonrasında AR-GE'i öyle yanıtlarsanız sevinirim. Klavyenizde ki F5 tuşuna basılı tutup lütfen Idlewoodda ki mahalleden geçer misiniz öğleden sonra. Geçtiğiniz zaman şunu fark edeceksiniz. RRObje tarzında bir yazı var ve onun yanında ki obje değeri 4000'in üzerinde oluyor. Bu normal GTA'da 3900lerde. Yani 100 tane obje farklı olarak oraya Vice'da eklenmiş.
2 - Sonrasında orada F5de Vehicles yazacaktır. Oradada çoğunlukla Vehicle yani araç değeri 40'ın üstünde oluyor. Bu gerçekten çok büyük bir sayı hele ki PC'si iyi veya kötü olan oyuncular fark etmez gerçekten drop veya FPS düşüşüne yol açar.
3 - Bu zenci birliği ortalama 124 kişi ve nereden bakarsanız VCPD birliğinden daha çok kişi. Bu bana çok saçma geliyor ve bence birliklere oyuncu sınırı getirilmeli. Çünkü arkadaşlar 2 level ve üstü olan tüm zencileri birliğe alıyorlar ve gerçekten çok saçma bir şey ortaya çıkıyor.
4 - Idlewooddan geçerken çok kasıyor dediğim gibi Idlewoodun yarısı o arkadaşlarda. Los Santos'un göbeğinde bir birlik olması ve gerçekten ben "BEYAZ" karakter yöneterek oradan geçtiğim zaman üç kişi etrafımı sarıp evin arkasına götürüp üstümden $7000'ımı aldılar. Yani kısacası SOSYAL ROL YOK. Ya soyuyorlar ya da oradan geçerken toz lazım mı? Gibi cümleler kuruyorlar ya da araçları taşlıyorlar / etrafımızı çeviriyorlar.
5 - Eski Alhambra MAPı tekrardan getirilmeli. Basketbol sahası vesaire kaldırılmadı boşu boşuna drop yiyoruz. Basketbol sahası zaten GTAnın kendisinde doğu taraflarda var. Rol yapmak isteyen oraya kadarda gidebilir. Boş MAP ve DROP + FPS düşürüyor.
6 - Kısacası doğu Santos'da onlarca mahalle var. Bu Hood oralardan birine taşınmalı çünkü gerçekten hem sosyal rol yok hemde oradan geçerken oyunumuz çok kasıyor.
KISACASI ARKADAŞLAR, HEM SOSYAL ROL KALMIYOR ORTADA HEMDE ÇOK PİS FPS DROP YİYORUM. BUNU TEK BEN DEĞİL ONLARDA YÜZLERCE VİCE RP OYUNCUSU YİYOR. Diğer sunucularda oradan geçtiğimiz zaman oyunumuz kaymak gibi akarken malesef burada öyle olmuyor.
Ek olarakda PING VE FPS değeri diğer sunuculara nazaran bu serverde çok düşük. Onada bi çözüm artık getirilmeli.