Konu: Silahların birlikten çıkınca gitmesi.  (Okunma sayısı 239 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.08.2021 18:31
Bunun üzerine bir konu açılmış fakat tam anlatılmamış. Onaylı bir hooddayken emek verip silah alıyorsunuz ve atılınca-çıkınca silahımız gidiyor. Silahımız gittiği zaman yaptığımız parçaları,parası geri verilebilir. Evet silah yapımı kolaylaştı fakat burada bir emek var ve boşa gidiyor.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
sp00nface,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#1 - 18.08.2021 00:33
Öncelikle desteklemiyorum.

İnsanlar birliklere giriyor, paket kasıp, silah alıp çıkıyor ve benim gibi kalabalık birliğe sahip oyuncular bunu fark etmekte çok zorlanıyor. İnsanların bir role girişecek olması, onun o rolü kalıcı olarak yapması demek olmalıdır. Ben açıkçası, birliğime iki gün sonra çıkacak bir oyuncuyu almam, kimse almaz.

OOC kankacılık çeviren arkadaşlarda var, onlar da OOC tanıdığı insanları silah basıp çıksın diye birliklerine geçici süre alıyorlar ve silah basıp çıkıyorlar. Garip bir durum. Bu tür şeyler yasak zaten ama, silahın silinme durumu aşırı mantıklı bana göre. Açık konuşmak gerekirse, silahı olan illegal birliklerde olanlardan çok, silahı olup sivil takılan arkadaşlar çok daha fazla silahlı role giriyor, bu durum bunu da engelliyor. Birliğe girip, silah basıp çıktıktan sonra sunucudaki huzuru yok edecek insanlar var.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 18.08.2021 00:44
Harbiden ha eskisi kadar sokakta brawl girmeye çalışırken taranmıyor bir şey olmuyorum. Böyle devam abi desteklemiyorum malasef.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 18.08.2021 10:00
Bu konuda bir değişiklik düşünmüyoruz.

Şimdi şu olay büyük bir yanılgıya sebep veriyor:

- Eski silah sisteminde de para kazanmak için uğraşıp satın alıyor, hatta piyasada silah olmadığı için fırsatçılardan kural dışı alım yapılıyordu.
- Yeni silah sisteminde yine uğraşıyorsunuz ancak bunlar maden-crafting-sipariş sürecinden geçtiği için süreç karmaşık görünüyor. Aslında şu anda silaha erişim NPC sebebiyle daha kolay. Sevkiyat beklemiyor veya OOC ticaret yapanlardan uzak oluyorsunuz. Karakterinizde istikrarlı kalırsanız, yani ayakkabı değiştirir gibi karakter değiştirmez ve aynı birlikte kalırsanız silahı kullanırsınız. Karakterden karaktere, birlikten birliğe geçiş yapan kararsız kişiler sebebiyle bir sistemi tekrar değiştiremeyiz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok