Konu: Bir birlikten çıkınca & kovulunca silah gitmesi.  (Okunma sayısı 223 defa)

#0 - 17.08.2021 11:27
Merhaba bildiğiniz üzere Self Control güncellemesi ile Vice Roleplay'de silah sistemi biraz değişti. Bir emek verip silah alıyoruz ve bir birlikten çıkınca, kovulunca silahlarımız havaya uçup gidiyor bu çok saçma bir şey, örneğin bir birlik yöneticisi ile ooc tartışmamız olsa bunu IC'ye yansıtıp beni birlikten atabilir, bunu yapacak bir kaç kişi var daha önce rastladığım bir durum aynı zamanda örneğin artık rol yapmaktan sıkıldığım bir birlikten çıkıp farkı bir birliğe gitmek istersem gidemiyorum çünkü silahlarımın gideceğini biliyorum. Kesinlikle buna bir yöntem getirilmeli.

Örnek : Örneğin bir birliğe silah almak için girecekler olursa diye o birlikte 1-2 ay kalırsa çıkınca silahı gitmesin, eğer belirli süreçte kalmazsa silahları gitsin. Sonuçta herkes sıkılabilir veya bir tartışma olabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 17.08.2021 11:35
Merhaba bildiğiniz üzere Self Control güncellemesi ile Vice Roleplay'de silah sistemi biraz değişti. Bir emek verip silah alıyoruz ve bir birlikten çıkınca, kovulunca silahlarımız havaya uçup gidiyor bu çok saçma bir şey, örneğin bir birlik yöneticisi ile ooc tartışmamız olsa bunu IC'ye yansıtıp beni birlikten atabilir, bunu yapacak bir kaç kişi var daha önce rastladığım bir durum aynı zamanda örneğin artık rol yapmaktan sıkıldığım bir birlikten çıkıp farkı bir birliğe gitmek istersem gidemiyorum çünkü silahlarımın gideceğini biliyorum. Kesinlikle buna bir yöntem getirilmeli.

Örnek : Örneğin bir birliğe silah almak için girecekler olursa diye o birlikte 1-2 ay kalırsa çıkınca silahı gitmesin, eğer belirli süreçte kalmazsa silahları gitsin. Sonuçta herkes sıkılabilir veya bir tartışma olabilir.
Kesinlikle katılıyorum, ortada ciddi anlamda bir emek var. Getirilen sistem ile birlikte kurunun yanında, yaş da yanıyor. Örnek veriyorum, ben bir birlikte rol yapıyorum ve bir süre sonra birliğin konsepti sıkıcı gelmeye başlıyor. Canım birlikten çıkıp, başka bir birliğe gitmek istiyor fakat zamanında saatlerimi hatta günlerimi harcadığım silahlarım/emeklerim gitmesin diye istediğim rolleri yapamıyorum, tek bir role saplanıp kalıyorum. Katıldığımız birlikte @lilkie 'nin de dediği gibi bir birlik yöneticisi ile OOC olarak kavga ediyorum. Birlik yöneticisi de beni birlikten atınca silahlarımın/emeklerimin gideceğnin farkında. Bilerek beni birlikten atıyor, silahlarımı kaybediyorum. Bu sisteme bir süre getirilebilir, bir veya bir buçuk ay birlikte kaldıktan sonra, şahıs eğer farklı bir konsepte geçmek isterse vs. birlikten çıkacağı zaman, silahlarını kaybetmeyebilir.
Çok acımasızca bir sistem, değişmeli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 17.08.2021 11:41

Kesinlikle katılıyorum, ortada ciddi anlamda bir emek var. Getirilen sistem ile birlikte kurunun yanında, yaş da yanıyor. Örnek veriyorum, ben bir birlikte rol yapıyorum ve bir süre sonra birliğin konsepti sıkıcı gelmeye başlıyor. Canım birlikten çıkıp, başka bir birliğe gitmek istiyor fakat zamanında saatlerimi hatta günlerimi harcadığım silahlarım/emeklerim gitmesin diye istediğim rolleri yapamıyorum, tek bir role saplanıp kalıyorum. Katıldığımız birlikte @lilkie 'nin de dediği gibi bir birlik yöneticisi ile OOC olarak kavga ediyorum. Birlik yöneticisi de beni birlikten atınca silahlarımın/emeklerimin gideceğnin farkında. Bilerek beni birlikten atıyor, silahlarımı kaybediyorum. Bu sisteme bir süre getirilebilir, bir veya bir buçuk ay birlikte kaldıktan sonra, şahıs eğer farklı bir konsepte geçmek isterse vs. birlikten çıkacağı zaman, silahlarını kaybetmeyebilir.
Çok acımasızca bir sistem, değişmeli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 17.08.2021 11:44
bence birlikten hood onaylı bir birlikten çıkınca silah gitsin, ancak, "/silahlarim" yazdığımızda silinmesin. silah durumunda "askıda" yazabilir. başka bir hood onaylı birliğe girdiğimize, önceki hood onaylı birlikteki silahlarımız askıdan çıksın ve en son neredeyse geri gelsin. ya da bunu tickettan belirtelim.

destek
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 17.08.2021 11:56
Kesinlikle katılıyorum, birçok kişi bu sorunla karşı karşıya, bencede bunun getirilmesi gerek, oyuncular paralarını kasıyor, fakat birlikten çıkınca o oyuncunun malvarlığı bi nebze azalıyor, bu yüzden  destek. :-[
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 17.08.2021 12:01
Silahları elde etmeniz kolaylaştı, bu kolaylığın bir karşılığı olmalı :) Düşünmüyoruz.
Hmmm
4
100
2
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
Bloosy, yasinsagin, sCiEnLy_V2, SALVO180KM,
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Canterino the DEEV, ble55phemy,
Tepki yok
Tepki yok