Konu: [15.08.2021 - Maske_17742 - Roderick Baker - Corey Connell] GB İhlali  (Okunma sayısı 392 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.08.2021 23:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_17742 (?) - Roderick Baker @only - Corey Connell @Dukkha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: screenshots

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GBİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aşağıda sslerde açıklayacağım şekilde şöyle yaşandı; Arkadaşımı ViceMall'dan almak üzere şehire giriş yaptım. Sonrasında ViceMall'a geldim. [23:24:36] saatinde görüldüğü gibi motoru durdurup arkadaşımı beklemeye başlamışken, şikayette etiketli olan arkadaşlar bir anda gelip motorları kırdılar, ben gbye sığınmamak için motoru çalıştırıp tam kaçmaya başlamıştım ki Vice Mall'ın dibinde arkadaşlar ateş açtı. Gerekçeleri ise gbye sığınmamızmış  ???

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
GB'ye sığınmış olmamak için motoru çalıştırıp kaçıyordum, arkadaşlar emoteleri verip sıkmaya başladılar. Aracı sıkmadan önce çalıştırdığım sste görünebilir.

GB sığındığımı söylüyorlar fakat motoru kapatma ve çalıştırma süresi arasında 15 saniye bile yok. Bir dakika bile güvenli bölgede kalmamışım. Nasıl sığınmış oluyorum anlamış değilim (?)

Olayı özetlemek gerekirse GBİ'ye sığınmadım. Chatlog zaten olayı açıklıyor. Motoru kapatıp/çalıştırmam arasında 15 saniye var. 15 saniyede nasıl gbye sığınmış oluyorum bilinmez.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 15.08.2021 23:50
Selam, üstünüze ateş açmadım. Sadece oraya sığındığınızı ve ateş açılabileceğini söyledim. Rorys Bar'ın önünden geçiyorsunuz ve bizi görünce Vicemall'a kaçıyorsunuz. Bu nedenle size ateş açılıyor, mantık bu kadar basit. Oraya kaçarsanız, Güvenli Bölge kuralı kalkar.

@bloddsmell elinde video olduğunu söyledi, klip almak için tuşlara bastım fakat yer kalmadığı için kaydolmamış.

#2 - 15.08.2021 23:52
Selam, üstünüze ateş açmadım. Sadece oraya sığındığınızı ve ateş açılabileceğini söyledim. Rorys Bar'ın önünden geçiyorsunuz ve bizi görünce Vicemall'a kaçıyorsunuz. Bu nedenle size ateş açılıyor, mantık bu kadar basit. Oraya kaçarsanız, Güvenli Bölge kuralı kalkar.

@bloddsmell elinde video olduğunu söyledi, klip almak için tuşlara bastım fakat yer kalmadığı için kaydolmamış.
Oraya kaçmadım, kaçsaydım orada 15 20 dakika beklerdim. Motoru durdurma ve çalıştırma arasında ki saniyelere bakar mısın? Sizi görünce sığınmış olmamak için çalıştırıp kaçmaya yelteniyordum ki GB'ye sığındığımı söyleyip sıkmaya başladınız.

#3 - 16.08.2021 00:04

Videoda görüldüğü üzere kişiler Vicemall'a sığınıyor sıkacağımızı anlayınca aracın motorunu çalıştırıp kaçıyorlar güvenli bölgeye sığındıkları için sıkıyoruz şikayet sslerin de maske id'm geçiyor videoda her şey açık ve net ortada mümkünse şikayet edilen taraftan kimse daha fazla ileti atmasın video yeterli kanıt diye düşünüyorum iyi oyunlar iyi forumlar :vice:
« Son Düzenleme: 16.08.2021 00:07 bloddsmell »

#4 - 16.08.2021 00:24

Videoda görüldüğü üzere kişiler Vicemall'a sığınıyor sıkacağımızı anlayınca aracın motorunu çalıştırıp kaçıyorlar güvenli bölgeye sığındıkları için sıkıyoruz şikayet sslerin de maske id'm geçiyor videoda her şey açık ve net ortada mümkünse şikayet edilen taraftan kimse daha fazla ileti atmasın video yeterli kanıt diye düşünüyorum iyi oyunlar iyi forumlar :vice:
Vice Mall'a sığınsam 15 saniyede motoru kapatıp açar mıyım sıkı dost?  :-\

#5 - 16.08.2021 00:29
Admin kararı   :D :vays: :nays: :vice:

#6 - 16.08.2021 00:38
Video kayıtları zaten atılmış admin kararı beklenebilir. İlk mermiyi attığım için cezanın bana verilmesi doğru olacaktır, arkadaşlar benim sıkmamla başladı.

#7 - 16.08.2021 00:59
Birlik lideri olduğum için yazıyorum, kuralı tekrardan bir okumanızı tavsiye ederim. Ortada bir çatışma yokken, sırf yanınızdan geçtiği için adam kovalayıp ardından güvenli bölgede görüp sıkamazsınız. Eldar'ın ilk sıkması da bizi ilgilendirmez, her oyuncu kendinden sorumludur ve silah kullanan herkesin ceza almasını istiyoruz. İyi akşamlar.

#8 - 16.08.2021 15:47
Merhabalar, çok bir şey söylemeyeceğim arkadaşlar zaten az çok kafamdan geçenleri söylemiş. İrlandalı oluşumuna ait Rory's barın orada beyaz araç ile geçerken irlandalıları gördük ve peşlerine takıldık savaşta olduğumuz için ateş açacaktık ki öyle de oldu.Vice Mall'ın oraya gelince arkadaş köşeye çekip durdu, güvenli bölgeye sığınma amacıyla veya başka bir amaçla yaptı bilgim yok, neden durduğunu da bilmiyorum.Güvenli bölgede kısa bir süre beklediği için sığındığını düşünüp ateş açtık ve arkadaş o arada motoru çalıştırıp ilerlemeye başladı videoda da hepsi belli zaten.Söyleyeceklerim bu kadar, İyi forumlar.

#9 - 20.08.2021 18:21
Videoya göre rol güvenli bölgede başlamamış. İhlal değil, arşiv.

Şikayette adı olmayan kullanıcılar ileti atmamalıdır. Uyarı puanı verilecek.