Konu: [15.08.2021] Dennis Sankara - Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 105 defa)

#0 - 15.08.2021 17:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dennis Sankara - @VladimiriLenin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntüsünde bulunan Sultan aracındakiler.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.08.2021 - 15:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bugün 15:17 de Dennis'i vuruyoruz, ardından kaçırıp uzak bir bölgeye yaralı halde bırakıyoruz. Aradan on dakika veya maksimum on beş dakika geçiyor ve Dennis'i araç sürerken buluyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Vurduğumuz tarih ve saat;
Spoiler: GösterGizle

Yaralı halde araç sürdüğü ekran görüntüsü;
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 15.08.2021 20:58
Hastanede aktif çalışan yoktu ben de fast geçip tedavi oldum.Aracı sürmemde bir sakınca olduğumu sanmıyorum yanıma gelince de RK'lı olduğumu belirttim.

#2 - 15.08.2021 21:28
Hastanede aktif çalışan yoktu ben de fast geçip tedavi oldum.Aracı sürmemde bir sakınca olduğumu sanmıyorum yanıma gelince de RK'lı olduğumu belirttim.
Savunman için teşekkürler, ama bunu ekran görüntüleri ile desteklemeni isterdim. Yönetici kararı.  O:-)

#3 - 18.08.2021 03:48
Selam. 10 dakika içerisinden hastaneye gidip tedavi rolünü fast geçip tekrardan buraya gelmeniz biraz anormal. Ek olarak fast geçilse bile karakteriniz direkt olarak yenilenmiş olmuyor, sadece yaralılarınız sarılıyor, tedavi ediliyor. Vurulan bir polis karakteri 3-4 gün yaralı rolü yaparken, siz vurulduktan sonra 10 dakika içerisinde bu tarz rollere girişmeniz, direkt olarak araba sürüp normal hayatınıza devam etmeniz bir ihlal. Ceza alacaksınız.