Konu: [15.08.2021] Maske_1049| Deatmatch (DM)  (Okunma sayısı 213 defa)

#0 - 15.08.2021 16:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_1049 @

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.08.2021 16:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslarla karakterimin hiç bir şekilde rolsel bir bağı yoktur, evime gitmek üzere Idlewood'dan çıktım ve Ganton tarafına yöneliyordum arkamdan bir araç yaklaştı ve camdan çıkıp beni düşürdüler, kişilerle karakterimin hiç bir bağlantısı yoktur. Sonra kahkaha atıp gittiler, sorduğumda aktif çatışma bölgesinde olduğumu söylediler fakat yanımda benden başka kimse yoktu herhangi bir araç bile yoktu, Idlewood'da bile takılmıyorum, geçen herkesi vurabilme gibi bir yetkileri olduğunu düşünmüyorum. Kısacası beni vurmak için bir nedenleri yoktu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kiminle çatıştıkları umrumda değil, aktif çatışma bölgesindede değildim bıraksalar 5 saniye sonra köprüden çıkıp evimde olacaktım fakat daha geçemeden direkt olarak kimse yokken araçtan çıkıp beni düşürdüler, rol hevesimi kaçırdılar. Yapıcakları savunma çatışmadaydık aktif çatışma bölgesinden geçiyordu bizde vurduk olacaktır ama, etrafımda kimse yoktu özellikle emote verip beni vurdular. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 15.08.2021 16:52 Yacine »

#1 - 15.08.2021 16:50
sıktığıma dair bir ekran görüntüsü olduğunda savunmamı yapacağım, ekran görüntüsündeki maskeli ben değilim.
« Son Düzenleme: 15.08.2021 16:52 Esc4pe »

#2 - 15.08.2021 16:51
sıktığıma dair bir ekran görüntüsu olduğunda savunmamı yapacağım.

Konuyu düzenledim.
« Son Düzenleme: 15.08.2021 16:59 Yacine »

#3 - 15.08.2021 17:16
Öncelikle özür dilerim. Bir süre sizi gözledik ve iki-üç gündür süren sıcak çatışma bölgesinde bir süredir dolaşıyorsunuz. Çatışığımız çetenin rengi kırmızı, yani bu demek oluyor ki kırmızı giyiyorlar, kırmızı araçlar sürüyorlar, kırmızı spreyler kullanıyorlar, kırmızıyı seviyorlar, savunuyorlar. Çatışma bölgesinin tam ortasındasınız, düşman sanchezlerin yanında dolanıyorsunuz. Kırmızısın. Yanlış yer, yanlış zaman. Tekrar özür dilerim. İyi forumlar.

#4 - 15.08.2021 17:22
Sırtımda kaykay var, ve ben genel olarak taksi sürüyorum o bölgelerde bulunmuyorum. Seninde attığın SS'te net bir şekilde görüldüğü üzere etrafta benden başka Sanchez yok ve yolum sizin önünüzden geçiyor, size doğru bile gelmiyorum. Ateş etmeden önce dikkatli baksaydınız rol yaptığınız kişilerden biri olmadığımı anlayabilirdiniz.

#5 - 15.08.2021 17:34
Sanchezlerden birini yakalayabilmişim sste, dahası da vardı. Bunu sen de biliyorsun. Tekrar özür diliyorum. Dediğim gibi yanlış yer ve yanlış zaman. Üzgünüm.
Ki 120-130 kişiden oluşan bir topluluğun hepsini tanıyamamam bence gayet normal. Çatışma ortasında forumu açıp hangi birliktensin diye bakmadım. Tekrar tekrar özür dilerim.

#6 - 15.08.2021 17:45
Sanchezlerden birini yakalayabilmişim sste, dahası da vardı. Bunu sen de biliyorsun. Tekrar özür diliyorum. Dediğim gibi yanlış yer ve yanlış zaman. Üzgünüm.
Ki 120-130 kişiden oluşan bir topluluğun hepsini tanıyamamam bence gayet normal. Çatışma ortasında forumu açıp hangi birliktensin diye bakmadım. Tekrar tekrar özür dilerim.

Belirttiğin SS ben vurulduktan sonra birinin bana bakmaya geldiği zaman ki SS, benim vurulduğum andan dakikalarca sonra olan bir an. Senin hakkında açılmış bir kaç şikayet daha gördüm. Değerlendirmeyi admine bırakıyorum beni vurmak için elinizde geçerli bir sebep yok, kiminle rolsel olarak çatıştığınız umrumda değil, oratada bir sebep yokken vurulan benim. Gerekli değerlendirmeyi admin yapar.
« Son Düzenleme: 15.08.2021 17:56 Yacine »

#7 - 15.08.2021 18:21
Arada 3 dakika var, seni vurmak için geçerli sebebim de var, çatışma bölgesindesin. Üslubumu bozmadan sana durumu izah etmeye çalışıyorum ama inatla hiddetleniyorsun.Sana bakmaya gelenlerin de kırmızı motorlu olmasının dışında sorun yok. Bölgede birçok kırmızı sanchez var ve kimin ne olduğunu ayırt edemiyorum. Silah sesleri Idlewood'un başından duyuluyor, vurulmak istemiyorsan bölgeden geçme. Ayrıca hakkımda açılan birkaç şikayet daha göremezsin, bir tane daha şikayet var, onda da emoteum chate düşmemiş, arkadaş da farkında zaten.

#8 - 15.08.2021 18:30
Arada 3 dakika var, seni vurmak için geçerli sebebim de var, çatışma bölgesindesin. Üslubumu bozmadan sana durumu izah etmeye çalışıyorum ama inatla hiddetleniyorsun.Sana bakmaya gelenlerin de kırmızı motorlu olmasının dışında sorun yok. Bölgede birçok kırmızı sanchez var ve kimin ne olduğunu ayırt edemiyorum. Silah sesleri Idlewood'un başından duyuluyor, vurulmak istemiyorsan bölgeden geçme. Ayrıca hakkımda açılan birkaç şikayet daha göremezsin, bir tane daha şikayet var, onda da emoteum chate düşmemiş, arkadaş da farkında zaten.
Şimdi öncelikle senin Üslubunu bozman beni pek etkilemez sen kimsin, ikinci olarak bana bakmaya gelen kişinin aracı arkadaki siyah araç. Ben bölgeden geçerken yerde ne yaralı vardı ne silah sesleri vardı, senin ilk attığın SS'te belli olduğu üzere, açtığın ilk ateş bana karşıydı ıskalamışsın çünkü ben onlardan biri değildim. Aktif çatışma bölgesinin olmadığını kanıtlar nitelikte bunlarda.

#9 - 15.08.2021 18:35
Aktif çatışma bölgesi olduğunun kanıtı için buraya iki birliğin de liderini etiketliyorum. Etiketler için rahatsız ediyorsam özür dilerim.
@Chevalier @KSZ