Konu: [14.08.2021] Maske_23021  (Okunma sayısı 161 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.08.2021 23:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_23021. Forum adını bilmiyorum, şikayeti inceleyen admin mention atar.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @realclay  Isaac Muldowney

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:Videoda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
BMX bunny

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Her şey ortada, açıklayacak bir şey yok sanırım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

#1 - 14.08.2021 23:48
Şahitliğimi onaylıyorum, iyi forumlar.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#2 - 15.08.2021 00:29

#3 - 15.08.2021 01:01
Merhabalar, uzatmadan savunmama geçeyim.
Hoodumda bisiklet ileyim gördüğünüz üzere, sen maske ile hooduma giriyorsun ve aracı direkt olarak üzerime sürüyorsun. Bende ani bir refleks ile sadece bir kez ctrl tuşuna basıyorum. Devamı gelmiyor, ve uçmuyorum gökyüzünde. CR yapmak için aracın ile üzerime sürüyorsun, bir ihlal yapmaya çalışıyorsun, olayın heycanıyla bir kez ctrl basıyorum. Buradaki sorun nedir? Şöyle bir sorun var gerçi, iki kişi hood basıyorsunuz, üstüne üstlük CR atmaya çalışıyorsunuz. Gerçekten OOC kini bir tarafa bırakın, güzelce rollerimizi yapalım. Bunun BMX BUNNY olduğunu düşünmüyorum. Aşağıya da bir video bırakıyorum, iyi roller. İyi forumlar.
Spoiler: GösterGizle

#4 - 15.08.2021 01:39
Merhabalar, bisiklet kullanımındayken lütfen bu tarz durumlara karşı dikkatli olun ve mümkünse diğer oyuncuların yanında 'hiç' yapmamaya çalışın. Herhangi bir işlem uygulamayacağım, iyi eğlenceler.