PM'leşirken bir yandan yemek yiyordum açık cevaplar veremedim, şikayeti bekliyordum tam savunmamı burada yapacağım. Fazlasıyla Kasparov hood bölgesinde gezip dolaşıyorum, orada sohbet eden herkesi gözlemliyorum kendi birliğimizin içerisinde de IC olarak istihbaratçı gibi takma isimler almaktayım. Kasparov hood bölgesinde kişiye daha önce rastlıyorum gezerken ama tek başıma olduğum için saldırmıyorum. Silah üretimi için gerekli olan malzemeleri almak için madene gidiyorum. Madende bu kişi ile yanında bir Ermeni karakter görüyorum çok önce gördüğüm için pek bir SS falan almıyorum. Daha sonra 2 Ermeni karakterden birisinin ayrıldığını görüyorum ve -takibe alıp aktif savaş içerisinde olduğumuz için- onu düşürüyorum. Karakterim bir çok Ermeni ile savaş zamanlarından önce rol yaptı ve Ermeni aksanını/tipini gayet iyi bilmekte söylediğim gibide bir süre takibimdeydin. Forumuna daha şimdi bakacağım daha öncesinde de göz atmadım. Savunmam bu kadar biraz uzun oldu fakat yeterli olduğunu düşünüyorum, rol içerisinde kişi gereksiz bir şekilde de /b bölüyor, böyle problemlerde Sürekli Roleplay kuralının işlediğini unutmamalı.