Konu: Hectorde Salvo @Berkay09x (/quit)  (Okunma sayısı 205 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.08.2021 16:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hectorde Salvo @Berkay09x

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Deon_Joseph

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  14.08.2021 - 16.27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK
Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Hectorde_Salvo isimli kişiyi hırsızlık yaparken yakaladık. IC hapis uygulamak için departmana götürdük. Üst aramasında üstündekilere el  koyacakken saçma emoteler atmaya başladı. /do GBI'da Brawl izni gibi emoteler attı. Medium bir sunucuda olmadığımıza göre böyle emoteler saçma. Sonrasında asansöre doğru koşup /q attı. Bir kaç dakika sonra oyuna girdiğinde neden /q attığını sorduğumda emote verdim kelepçeyi çıkarttım gibisinden bir şey söyledi. Uzun uzun inceledim ama bir emote görmedim. Zaten kelepçeyi kırma emotesi atsada bana kalırsa oda hatalı bir emote olup PG ihlaline girerdi. Bir kişinin bileğindeki kelepçe çıkmaz sonuçta demirden yapılan bir şey ve kırmadan çıkartmasının neredeyse imkanı yok. Ayrıca hadi çıkarttı diyelim ellerim üzerinde üstünü arıyorum kaçmasının imkanı bile yok. Ama arkadaş kelepçeyi çıkartıp asansöre koşup /q atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/3xy1kfk - https://www.hizliresim.com/4sze07j (İki ekran görüntüsündede oyunda.) https://www.hizliresim.com/q9hkkhg (Burada ise /quit)

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 14.08.2021 16:55
Şahitliğimi onaylıyorum kişi /q attı

#2 - 14.08.2021 17:01
Selamlar, direkt savunmaya geçeyim, Omoteli bir şekilde hareket ettim, pataküte direkt çatıya çıkmadım, /do Emotem içinse beni sevk etmek için 1 polis gönderildi, FEAR RP'ye uymadım, böyle bir emote attım, arkadaş cevap vermedi, bende asansor'e binip çatıya çıktım ve kelepçemin gitmesi için aşağıda spoiler içinde bıraktığım emote'yi verdim ve başarılı oldum,  /q atıp oyuna girdim. arkadaş asansöre emotesiz bir şekilde gittiğimi söylüyor, kanıt yok ben bırakayım, [Loglara bakılabilir] İyi günler.
Spoiler: GösterGizle

Emote verdiğimin kanıtı:
Spoiler: GösterGizle

#3 - 14.08.2021 17:07
Öncelikle üst kata çıkmak için asansöre biniyorsun, ellerin arkadan kelepçeli asansörden yukarı çıkınca emote atmışsın. Ayrıca departman asansörleri bir iş yeri asansörü gibi çalışmıyor. Farklı işleyişleri var. Kafana göre asansöre binip en üst kata çıkıyorsun ellerin kelepçeliyken düğmeye basıp asansör çağırıp asansörü getirtip birde yukarı çıkmak içinde düğmeye basıyorsun. Sonra aklınca bir emote atıp kelepçeyi kırıyorsun. Yani benim aklım almıyor böyle bir şeyi. Kararı yetkililere bırakıyorum daha fazla uzatmıyorum tüm kanıtlarımı sundum.
« Son Düzenleme: 14.08.2021 17:10 Vodkhea »

#4 - 14.08.2021 17:10
Öncelikle üst kata çıkmak için asansöre biniyorsun, ellerin arkadan kelepçeli asansörden yukarı çıkınca emote atmışsın. Ayrıca departman asansörleri bir iş yeri asansörü gibi çalışmıyor. Farklı işleyişleri var. Kafana göre asansöre binip en üst kata çıkıyorsun ellerin kelepçeliyken düğmeye basıp asansör çağırıp asansörü getirdip birde yukarı çıkmak içinde düğmeye basıyorsun. Yani benim aklım almıyor böyle bir şeyi. Kararı yetkililere bırakıyorum daha fazla uzatmıyorum tüm kanıtlarımı sundum.
Sonuçlansın dostum.

#5 - 15.08.2021 01:36
Merhaba, rolden /q atmamışsınız, bunda hemfikiriz, fakat yaptığınız rolle gerçekliği sorgulatıp karşı tarafın oynayış zevkini engellemişsiniz. Bunun için NonRP'den cezalandırılacaksınız. @Berkay09x

@Vodkhea karakterin IC işlemleri yapılmadı ve üzerindekilere el konulmadıysa, aranma kaydı açıp rolü bu şekilde sürdürebilirsiniz.