Konu: Maske34035  (Okunma sayısı 509 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.08.2021 16:44

şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_34035 (forum adını bilmiyorum)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda ve SS'te görünmektedir.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracım ile Las Colinas otobanına çıktım oluşumlar arası savaş olduğu için videoda görünen arkadaşlar beni buldular. AK-47 marka silah ile  camdan sarkıp ateş etmeye başladı ve silahtan çıkan tüm mermiler kusursuz bir şekilde kafaya isabet etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Aim-bot kanıtının videosı

Spoiler: GösterGizle

Hasarlar kaydı;

Ek açıklamalar(varsa): Merhabalar, şikayet edilen arkadaşın aim-bot veya %99 sekmeme hilesi kullandığı çok net şekilde belli oluyor. Gerekli cezayı almasını talep ediyorum, iyi forumlar dilerim. (Aracın ışınlanmasının sebebi alt tabda forumda geziniyor olmam, TP değil yani)

#1 - 08.09.2021 11:55
@Andrean Kanıt videosunu tekrar yükleyin lütfen.

@eniyisi  Savunma bekleniyor.

#2 - 08.09.2021 12:30
Videonun şuan gözükmesi gerekiyor. Kişi videodan 2 gün sonra ban yemiş, aynı isimle tekrardan gelmiş. @Nyarko
Ekstra olarak konu yöneticiden onay bekliyor, sanırım karşı taraf bu konuyu göremiyor.

#3 - 08.09.2021 16:39
Sen gerçekten ciddi misin ya? Olayın üzerinden yaklaşık 1 ay geçmiş, arabada AK-47 model silah ile ateş ediyorum. Driveby'a kalktığın zaman silah sekmez, arabanın içerisindeki bir adama ateş ettiğimden dolayı da sadece kafaya sıkarım SA:MP oynayan birisi bunu bilir. Sınavım var şeyim var. Bilgisayar'ı açtığım zaman videom duruyorsa buraya atarım. Ayıp arkadaşlar. Gerçi olayın üzerinden  7 gün de geçmiş, arkadaşı ikna etmek için videoyu da bakarım.
« Son Düzenleme: 08.09.2021 16:41 eniyisi »

#4 - 08.09.2021 16:52
Şey dicem, ben 14'ünde açtım şikayeti. Olayın üzerinden 1 ay geçmesi umrumda değil açıkcası. Merminin sekmediğini biliyorum, abartılı bir şekilde her mermiyi tutturman bir tık sıkıntılı duruyor. Zaten geçmişinde hileden ban yemişsin. Video varsa süper olur.

Sınavında başarılar dilerim.

#5 - 08.09.2021 16:56
Alıntı
> Kural ihlalinin yaşandığı günden bir hafta sonrasına kadar zaman aşımı süresi vardır. Bu bir haftalık sürecin dışarısına çıkıldığı durumlarda zaman aşımı sebebiyle şikayet değerlendirilmez.

Kütüphanedeyim, sırf hileci şüphesi bırakmamak için eve geldiğimde uyumazsam videoyu atarım. Şikayet kapanırsa da discord üzerinden eklersin, ekran açarım.

#6 - 08.09.2021 17:31
Sıkıntı yok, beklenebilir. :)

#7 - 10.09.2021 22:37
Karakter yasaklandı.