Konu: [13.08.2021 - Maddox Geoffrey] Refuse Roleplay.  (Okunma sayısı 169 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.08.2021 02:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maddox Geoffrey, @rainb0w
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gerek yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.08.21, 23:49-56 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse Roleplay. Yapılan rolü kabul etmeme, reddetme ya da gereksiz uzatarak rolden kaçmaya çalışmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir oyuncu kaçırıldığında maksimum dört saat tutulur. Maddox Geoffrey karakterini yöneten oyuncu ise oyun gözünden çıkıp bizleri kendisine düşman bellediği için yapılan hiçbir role uyum sağlamıyor. Sekiz dakika boyunca dil döken, silahlı ve ondan üstün durumdaki bir karaktere istediklerini vermek yerine sürekli olarak alt tab atıyor ve role yanıt, cevap ya da herhangi bir şey verme zahmetinde bulunmuyor. Yapılan hiçbir role yanıt alamadığımız için ve rol zevkimiz biraz da olsa kırıldığı için şikâyet açma gereği duydum. "Peter Goldschmidt karakterini yöneten adam bana hem ooc hem ic kinlenmiş." diye başka şikâyet üzerinden atıp tutmazsak anlaşabiliriz gibi gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):  Ekran görüntülerine sunduğum konuşmaları tek tek okursanız bana hak vereceksinizdir. Ona iki saatten fazla rol yapıyorum, fakat eli silahlı, onu kaçıran ve kendisinden güçlü durumdaki karakterlerin istediklerini verip konuşmaya başlayacağına "ö-ölmek istemiyorum." yazıyor. Sadece ve sadece bunu yazıyor ve dakika başı bayılma rolü yapıyor. Cezalandırılmasını talep ediyorum.

#1 - 14.08.2021 02:15

Daha doğrusu  23:33'te rol başlıyor ve yanıt alamıyoruz ve role karşılık alamıyoruz. Her şeyi şikâyet ile çözen birisi değilim, fakat bana karşı sürekli olarak /kin/ duygusu beslediğim dile getiriliyor ve bu can sıkıcı bir hâl almaya başladı. Oyuna rol yapmaya girip çıkan birisiyim ve Vice platformundaki hiç kimseyle daha önce herhangi bir discord konuşmasına katılmadım. Buna rağmen rol esnasında şikâyetçi olabileceğim bir konu görmüşüm ve forum üzerinde bunun için arayışa geçmişim. Durum bu şekildeyken bana "kinci, kafa yapın şu şekilde." gibisinden ithamlarda bulunmazsanız sevinirim. :pray:

#2 - 14.08.2021 02:20
Olay saatinde oradaydım, Maddox nedeni bilinmez en ufak dokunmaya bayılıyor, ayıltıyoruz tekrar bayılıyor, biz ayıltıyoruz o bayılıyor. Arkadaşlar burada rol yapıyoruz, yaptığınız rollerin sonucunu düşünmeniz gerekir. Silah sıkmaya gelince cayır cayır rol yapıyorsunuz ama kaçırılınca sadece /do bayıldı /do ayıldı tekrar bayıldı gibi saçma sapan ve insanların vaktini çalan roller yapıyorsunuz.
23:34 Maddox ayılsın diye Rick adamın karnına basıyor ve karşılaştığımız duruma bakın /do tam ayılacakken tekrar bayıldı, böyle bir saçmalık olabilir mi?

23:43 burada tekrar ayılıyor sonra tekrar bayılıyor.

#3 - 14.08.2021 02:22
Selamlar,

Öncelikle sizin de eklediğiniz ekran görüntülerinde de belirtildiği üzere yapılan her role, /do kanalından sorulan her soruya eksiksiz bir şekilde yanıt vermişim.

O bölgedeki insan fazlalığı, emotelerin uzunluğu ve ekran çözünürlüğüm etkenlerini göz önünde bulundurduğumuzda maalesef daktilo olmadığım için hızlı hızlı yazamıyorum.

Maddox Geoffrey karakteri on yedi yaşında, çeteci bir karakter. /incele atıldığında bu rahatlıkla görülebiliyor, özel skin den de bunu rahatlıkla anlayabiliriz.

Maddox Geoffrey karakteri Temple bölgesinde üç kişiyle aynı anda çatışıyor, üç kişiden ikisi pompalı diğeri ise UZI kullanıyor.

Maddox Geoffrey karakteri bu üç kişinin atışlarına maruz kalarak vuruluyor, yaralanıyor.

Maddox Geoffrey karakterini bu üç kişi arabaya taşıyor ve araç içerisinde Maddox karakterinin aktif olarak vücudunun farklı farklı yerlerinden kanaması devam ederken bu karakterin kafasına sert darbeler uyguluyor ve bayıltıyorlar.

Baygın bir şekilde diğer Yahudilerin arasına sokulan Maddox karakteri baygın olduğu halde, kafasına, vücuduna, boğazına... vücudunun diğer uzuvlarına darbeler alıyor. Bu darbeleri baygın, bilinci yerinde olmadığı halde alıyor.

Ekstra bir amaç gütmeden, elimden geldiğince gerçekçi bir rol yapmaya çalıştım, hepsi bu kadar.

gerçekçeteci adlı arkadaşımın attığı ekran görüntülerinden önceki rolleri aşağıya bırakıyorum;

ek-1
Size daha önce de söylemiştim lakin şimdi biraz detaylandıracağım.
Maddox karakteri liseden ve evinden kaçıp Van Ness sokağına yerleşmiş bir karakter. Orada eskiliğinden ziyade abilerini benimsemiş, onlar için bir çok fedakârlık yapmış bir karakter. Bu karakterim ilk defa adam vurmasından zira ilk defa kaçırılıyor. Size karakter gelişimi açısından güzel bir rol sergilemeye çalıştım fakat görüyoruz ki bunu OOC kin olarak algılamışsınız. Karakterimin korkudan şoka girme rollerini ne yazık ki Refuse RP olarak nitelendirmişsiniz. Roleplay sunucusunda oynadığımız için hiç bir zaman role kapalı olmadım, sizi farklı bir bakış açısından karakter gelişimime dahil etmeye çalıştım. Klişe bir rol sergilememeye ve size de bu rolden zevk vermekti amacım. Ben de " Abi lütfen yapmayın! " gibi bir rol yapabilirdim ve bundan asla ve asla gocunmazdım. Size hiç bir şekilde OOC kin beslemiyorum, bunu size açtığım şikayetlerden dolayı düşünüyorsanız lütfen bakış açınızı değiştirin, yaptığımız rollerde bir kural ihlali olduğunu düşündüm ve bunu Oyuncu Şikayeti şablonunda belirttim, şikayet açmak her oyuncunun doğal hakkı ve bunu yaptığım için yaptığım her role " OOC kin " diyecekseniz... Dediğim gibi, karakter gelişimimi farklı bir bakış açısından, genç ve toy bir karakterin şoka girmesi ihtimalini sergiledim.
« Son Düzenleme: 14.08.2021 12:36 rainb0w »

#4 - 14.08.2021 02:25
Bıraktığın ekran görüntülerinden hemen sonra Lowell karakteri tarafından ilk yardım görüyorsun. On yedi yaşında çeteci bir karakter yönettiğini kendi ağzınla söylüyorsun, karşındaki büyük ve öfkeli silahları olan adamlara karşı korku rolü yapıp rol sırasında senden istediklerini vermeliydin. Sen ise ayıldıktan on dakika sonra hiçbir şekilde rol yapmadın, rol yapmayı reddettin.

#5 - 17.08.2021 02:42
Merhaba. O sırada karakter ölmemek için elinden geleni yapmalı, eğer yapmıyorsa karakteriniz ölebilir. Başınızda o kadar silahlı adam varken bu kadar sakin - siz şok diyorsunuz - davranması anormal. Karakter Fear RP ihlalinden ceza alacak.