Konu: [14.08.2021 - Shawn Chagall]Emote İhlalleri, Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 188 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.08.2021 01:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Shawn Chagall - @OrionLudus 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
43-) Emote İhlalleri

a) /me komutu, /me komutu oyunda karakterinizin yaptığı eylemleri bildirdiğiniz IC bir kanaldır. /me komutuyla yalnızca somut durumları belirtebilirsiniz. /me komutundan yazdığınız eylemler karakterinizin hareketlerini tanımlar ve doğru yönde kullanılmalıdır.

b) /do komutu, IC durumların bildirildiği bir diğer kanaldır. Herhangi bir OOC amaçla kullanılamaz.

Emotelarda rol dışı hatalı kullanımlar, emote kullanımlarını abuselamak, emote kanallarında sohbet etmek, küfürlü / hakaret içerikli emotelar vermek tamamiyle yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yaralı Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Shawn karakteri sanırım IC & OOC bana ve yönettiğim karaktere uyuz olduğu için zaten bir buçuk saattir yaralı rolü yapıp, sistemsel yaralı olduğum bir bölgede kasıtlı bir şekilde bana ateş ediyor ve sonrasında /hasarlar komutu ile kontrol edildiğinde kendisi hasarlar da gözükmesin diye /q atıyor. Bir saat içerisinde tekrar tekrar neredeyse beş kere düşürüldüm. Video da mevcut. Sonrasında fotoğraf çekilme rolü sırasında oyun oynadığımızın bilincinden çıkıp hırsına yenik düşerek yüz kızartıcı, hakaret içeren, hatalı emoteler kullanmayı tercih ediyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ekran görüntüleri;
Spoiler: GösterGizle

Video;
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Oyun oynuyoruz, sadece oyun.

« Son Düzenleme: 14.08.2021 01:32 rainb0w »

#1 - 14.08.2021 01:40
Rol yapmayarak değerli vaktimi yeterince harcadın zaten. Savunmamı gün içerisinde yapacağım.

#2 - 14.08.2021 12:52
Shawn karakteri sanırım IC & OOC bana ve yönettiğim karaktere uyuz olduğu için
Öncelikle sana neden uyuz olayım? Seni tanımam etmem.

kasıtlı bir şekilde bana ateş ediyor ve sonrasında /hasarlar komutu ile kontrol edildiğinde kendisi hasarlar da gözükmesin diye /q atıyor.
/q atınca hasarlar komutunda gözükmüyor muymuşum? Yeni öğrendim. Yaptığın(daha doğrusu yapmadığın) role tahammül edemediğim için /q attım hemen sonrasında da vazgeçip oyuna tekrar giriş sağladım.

Sonrasında fotoğraf çekilme rolü sırasında oyun oynadığımızın bilincinden çıkıp hırsına yenik düşerek yüz kızartıcı, hakaret içeren, hatalı emoteler kullanmayı tercih ediyor.
Hırsına yenik düşen ben değilim sensin. Ateş açmaya gelince makine kesiliyorsun ama kaçırılınca esen rüzgarı bile bayılmak için bahane olarak görüyorsun. "/do tam ayılacakken bayıldı", "/do gözlerini açıyordu ama tekrar bayıldı" gibi saçmalıklarınla role tepki vermedin ve baltaladın. Eminim her yaralıya düştüğünde bu kadar uzun uzun baygınlık rolleri gerçekleştiriyorsundur.(!)

Ek açıklamalar(varsa): Oyun oynuyoruz, sadece oyun.
Oyun oynuyoruz, sadece oyun. Rol yaparsan incilerin dökülmez merak etme.

#3 - 17.08.2021 04:19
Hatalı emote'dan ve Çatışma Kural ihlalinden ceza alacak.