Konu: [13.08.2021 - Carmela_Gunnarsdottir] Cache Mining - Skin Hırsızlığı  (Okunma sayısı 788 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.08.2021 18:26
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carmela_Gunnarsdottir @puesty
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.08.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.

Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.

Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.

Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam,

Farklı bir platformda oynadığım yerde "Cache Mining" yaparak skini alıyor ve hiçbir değişiklik yapmadan buraya yükletiyor. Yaptırdığımın kanıtlarını tek tek alta bırakıyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bununla ilgili ticket açmıştım "Skin Şikayeti" açmamı istediler. Ayrıca daha fazla kanıt isterseniz sunabilirim.
https://www.vice-rp.com/forum/destekyanitla?no=1332
« Son Düzenleme: 13.08.2021 18:36 N0SY »

#1 - 13.08.2021 20:34
Merhaba. Skinlerinizin sunucuda yüklü olması gerekiyor aynı zamanda başka bir platform VİCE ROLEPLAY'ı ilgilendirmiyor.
« Son Düzenleme: 13.08.2021 21:03 puesty »

#2 - 13.08.2021 21:09

Hazmedemeyenlere Soda Hesaplar Benden  :)

#3 - 14.08.2021 01:58
Olayla ilgili bir bağlantım bulunmuyor fakat haksızlık söz konusu olduğunu görünce müdahale etmek istedim. Şahsın kendisi bizzat bu hareketi yapıyor. Bu tarz bir şikayetle başka bir oyuncunun emeğine saygısızlık yapıldığı kanaatindeyim.

Bahsettiğim şeyleri SS'ler ile delillendirmek isterim.

#4 - 14.08.2021 09:28
Anlaşılan zamanında canını fazla yaktık ki bizim her şeyimizi almak için hayatsız gibi uğraşıyorsun. Zamanında yalvardığın günleri unutma.  :sampanya:

#5 - 14.08.2021 13:20
Olayla ilgili bir bağlantım bulunmuyor fakat haksızlık söz konusu olduğunu görünce müdahale etmek istedim. Şahsın kendisi bizzat bu hareketi yapıyor. Bu tarz bir şikayetle başka bir oyuncunun emeğine saygısızlık yapıldığı kanaatindeyim.

Sen de sütten çıkmış ak kaşık değilsin Fatih, bunu unutmayalım. Yanımdaki adama kinlendin diye benimle de kinlenen sensin, hatırlatırım. Ayrıca bir tek "Cache Mining" yapan da bizmişiz gibi konuşuyorsun ya işte bu daha da çok komiğime gidiyor. :D Spoiler içerisine bakarsın.

#6 - 14.08.2021 16:24

Sen de sütten çıkmış ak kaşık değilsin Fatih, bunu unutmayalım. Yanımdaki adama kinlendin diye benimle de kinlenen sensin, hatırlatırım. Ayrıca bir tek "Cache Mining" yapan da bizmişiz gibi konuşuyorsun ya işte bu daha da çok komiğime gidiyor. :D Spoiler içerisine bakarsın.

Daha dün Midio'dan para dilenen sen konuşma. Kendi oynadığın sunucunun cachesini karıştıracak ezik bir adamsın dikkat et seni çok harcarlar. Yılmaz bey'e selamımı ilet anlar o  ;) Ooc rolcü Shade ve ekibi  ::)

#7 - 14.08.2021 17:55

Daha dün Midio'dan para dilenen sen konuşma. Kendi oynadığın sunucunun cachesini karıştıracak ezik bir adamsın dikkat et seni çok harcarlar. Yılmaz bey'e selamımı ilet anlar o  ;) Ooc rolcü Shade ve ekibi  ::)
Güldürmeye devam et :D Kendi oynadığım sunucunun cachesini karıştıracak kadar düşmedim de sen buranın skinlerini çalıp oynadığım sunucuya ekletecek kadar küçük düşmüşsün. Bize o kadar çok hayransın ki yaptığımız her şeye özeniyorsun geri zekalı insan seni zaten harcayan harcamış dahasına lüzum yok, muhattabım bile değilsin. :sampanya:
« Son Düzenleme: 14.08.2021 17:59 N0SY »

#8 - 14.08.2021 19:29
Daha fazla kirletmeyeceğim. YETKİLİ KARARI BEKLENİYOR @Nyarko
« Son Düzenleme: 14.08.2021 21:23 puesty »

#9 - 15.08.2021 15:42

Güldürmeye devam et :D Kendi oynadığım sunucunun cachesini karıştıracak kadar düşmedim.

Aynen  :D