Konu: [13.08.2021] Deathmatch  (Okunma sayısı 189 defa)

#0 - 13.08.2021 12:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_16101   Maske_116 Eldar_Eliyev @Ogru Eldar [/member] Maske_17742 Maske_25877
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.08.2021 gün içerisinde farklı saatlerde

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deathmatch

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood bölgemizde AFK bırakmıştım, gün içerisinde üç(?) defa gelip bize karşı DM atıldı, gördüğüm emote'lar da çok komikti gerçekten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmalılar.

« Son Düzenleme: 13.08.2021 20:39 TemenoThyrea »

#1 - 13.08.2021 13:05
Selamlar. @mardinmafya Rowan karakteri ile ooc olarak yakınlığım söz konusu. Farklı birliklerde olmamız ooc arkadaşlığımızı etkilemiyor. Şehirde bisikletimle turlarken kendisini gördüm, yanında kimseyi görememiştim ve şaka takılmak amaçlı o emoteu vermiştim. Kendisi de bunu onaylayacaktır. Oraya yalnız gitmiştim ve silahımı çıkarmamıştım. Dediğim gibi, arkadaş ortamında biraz gevşek davranabiliyoruz. Kendisi için sorun olduğunu sanmıyorum. Hoş vakitler geçirmeniz dileği ile.

#2 - 13.08.2021 13:06
Selamlar. @mardinmafya Rowan karakteri ile ooc olarak yakınlığım söz konusu. Farklı birliklerde olmamız ooc arkadaşlığımızı etkilemiyor. Şehirde bisikletimle turlarken kendisini gördüm, yanında kimseyi görememiştim ve şaka takılmak amaçlı o emoteu vermiştim. Kendisi de bunu onaylayacaktır. Oraya yalnız gitmiştim ve silahımı çıkarmamıştım. Dediğim gibi, arkadaş ortamında biraz gevşek davranabiliyoruz. Kendisi için sorun olduğunu sanmıyorum. Hoş vakitler geçirmeniz dileği ile.
Onaylıyorum. Problem yok.

#3 - 13.08.2021 13:35
İki gün önce oluşumumun lideri Derek Porter karakteri kaçırıldı. Kaçırıldığında Bayside kasabasına götürüldü ve orada sizin birliğinizin yönetimi olmak üzere birkaç birlik vardı. Devamında yerinizi öğrenip orayı bastık ve birliğinizin R20 ve R19 üyelerini kaçırdık. San Fierro'da konuşurken yerimiz öğrenildi ve birkaç oluşumla çatıştık. Bu rollerin hepsine oluşumunuz dahildi. Birliğinizin liderleri bu durumu inkar etmeyecektir. Dün Kasparov oluşumu oluşumumuzdan
$210.000 istedi. 10.000 dolarının İrlandalılar için istendiğinden bahsetti. Bu teklifi reddettik. Kasparov teklifi reddettiğimizde bizimle düşman olacağını ve savaşacağını söyledi. Geçmişte bu kadar agresif rollere dahil olunmuş ve dün de böyle bir rol oluyor. Size sıkmamın sebebi de bu roldür. Ayrıca daha önce de oluşumlarımız savaştı ve karakterlerinizle brawl/çatışma rollerine giriştik. İrlandalı olduğunuzu da bu şekilde karakterim biliyor.

İki oluşum da birbirine karşı bir çok agresif rolde bulundu, özellikle son zamanlarda. Ben de bu rollerin içeriğini öğrendiğim için gelip size sıktım. Olaylar anlattığım gibidir. Dediğim gibi, kendi birlik liderinize sorup doğruluğunu öğrenebilirsiniz. İyi forumlar.

#4 - 22.08.2021 22:42
Şikayet incelendi.

Aktif bir çatışmada her şey ortadayken bu tarz şeyler olabilir. Ama sizi şu konuda uyaracağım. @Ogru Eldar Bir Hood Onaysız birliği günde istediğiniz gibi basıp bu kişilerin oyun zevkini bozamazsınız. Onlarada rol paslamanız / şans vermeniz gerekiyor. Bu konuda size karşı ilk ve son uyarım olsun.

@mardinmafya ve @LogaN karşılıklı anlaştığı için bir problem gözükmüyor ama @LogaN sizi bu tavırları tekrar takınmamanız adına uyarıyorum. Burası bir Roleplay platformu. OOC samimi olabilirsiniz ama IC'e göre hareket etmeniz gerekiyor.

Şikayet kapatıldı.