Konu: Maddox Geoffrey - Jeremy_Atkins DM [10.08.2021]  (Okunma sayısı 248 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.08.2021 03:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:   Jeremy_Atkins @Redkeys  - Maddox Geoffrey @rainb0w

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Jesswyn

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10/08/2021, 02:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Kişilerle hiç bir rolum yokken arkadaşımı yolda görüp yardım ettiğim için sıkmaya başladılar ve silahsız birisi 10 mermiyle indirip YT video atarak marifet yaptıklarını sanmışlar
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):  Son günlerde DM sayısı artmaya başladı pek şikayet açan birisi değilim oyundan soğutuyorlar...

#1 - 12.08.2021 03:16
Evet, arkadaşlar ile savaş içindeyiz. Fakat yolda her gördüğümüz kişiye ateş açılacak diye bir şey yok. Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 12.08.2021 11:30
Selamlar, iyi forumlar.

KASPAROV oluşumu ile aktif bir savaş halindeyiz. Norhad karakterine ateş açıyor ve onu vuruyoruz, vurduktan birkaç dakika sonra Lazar karakteri geliyor ve Norhad karakterine yardım ediyor. IC olarak karakterim Norhad karakterine yardım edip, onu arabaya taşıdığı ve muhtemelen onu polislerin gözünün önünden almak amacıyla yaptığı harekete karşılık olarak Lazar karakterini de vuruyor.

Ek olarak PM üzerinden Jeremy karakteri ile konuşmuşsunuz, heyecan vesaire olduğunu dile getirmiş. Kendi problemi, savunmasını yapar. Savunmam belirttiğim şekilde, heyecandan vesaire gerçekleşen bir olay yok.

« Son Düzenleme: 12.08.2021 11:33 rainb0w »

#3 - 12.08.2021 11:41
Selamlar, iyi forumlar.

KASPAROV oluşumu ile aktif bir savaş halindeyiz. Norhad karakterine ateş açıyor ve onu vuruyoruz, vurduktan birkaç dakika sonra Lazar karakteri geliyor ve Norhad karakterine yardım ediyor. IC olarak karakterim Norhad karakterine yardım edip, onu arabaya taşıdığı ve muhtemelen onu polislerin gözünün önünden almak amacıyla yaptığı harekete karşılık olarak Lazar karakterini de vuruyor.

Ek olarak PM üzerinden Jeremy karakteri ile konuşmuşsunuz, heyecan vesaire olduğunu dile getirmiş. Kendi problemi, savunmasını yapar. Savunmam belirttiğim şekilde, heyecandan vesaire gerçekleşen bir olay yok.

Yalnız o gece orada bir tamircide bulunuyordu, arkadaşının heyecanı sadece Lazar'a var sanırım. Tamirci hiç vurulmadı çünkü?

#4 - 12.08.2021 12:25
Selamlar, iyi forumlar.

Yalnız o gece orada bir tamircide bulunuyordu, arkadaşının heyecanı sadece Lazar'a var sanırım. Tamirci hiç vurulmadı çünkü?
Anlama sorunun var sanırım, araca alan kişi Lazar karakteri, seni aracına alıp yardım ettiği için ona sıkıyoruz.

#5 - 12.08.2021 12:30
Arkadaş video attığımız için şikayeti açtı;
Spoiler: GösterGizle
Sen düşmanımız araca alıp götürüyorsun, aktif bir çatışma bölgesi olduğunu da biliyorsun. Seni onun ayakçısı sanıp vuruyoruz.

Bunu sana ilk başta söyledim fakat onları koymamışsın.
« Son Düzenleme: 22.08.2021 14:19 Redkeys »

#6 - 21.08.2021 16:34
@Asilberkk Kanıtlardaki video silinmiş tekrar eklemek için 24 saatiniz var.

#7 - 22.08.2021 23:02

#8 - 23.08.2021 00:42
Kilit&Arşiv