Konu: [11.08.2021 - Theo Sherwood] Hood baskın ihlali (+DM player profili?)  (Okunma sayısı 192 defa)

#0 - 12.08.2021 00:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Theo Sherwood  @Duck

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.08.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hood baskın ihlali, DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood bu olaydan otuz dakika öncesinde falan basıldı, bunun arkasında Kasparov'un üyesi Theo ve arkadaşları hood'u tekrardan bastı. Açıklayacak pek bir şey yok aslında, o role dahil olan @warg hood baskınını onaylayabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın leveli ve karakterine bakınca sadece DM için girdiği konusunda şüphelendim, bu konuda da inceleme yaparsanız müteşekkir olurum.

#1 - 12.08.2021 00:09
30dk öncesinde yoktum kusura bakmayın. dm ci de değilim bu arada aralıksız 4 yıldır roleplay yapmaktayım, bugün sizden birçok kişi hileden yasaklandı. dmci degilim. arkadasınız bize ates etti, ıc de bize yol yapti. mekan önünde de ilk ateş açan ben değildim, role uydum. 4 yıllık roleplayciyim.

#2 - 12.08.2021 00:13
Varsa bir ihlal ya da şüphe şikayet açabilirsin. Burada birliği öne sürüp tartışma yaratmana gerek yok. 4 yıllık Roleplayer olman DM'ci olma şüpheni sıfıra çekmez.

#3 - 12.08.2021 00:20
hayırlı geceler dilerim, ama ateşi açan ben değildim. ıdlegasta dönen çatışmadan sonra bizi kovalayan araç vardı, sonrasında çatışma orada çıktı. role uyum sağladım, çatıştım. neresi ihlal ki

#4 - 22.08.2021 14:46
Düzenleme.

Şikayet incelendi.

Kurallarda her şey açık ve net olarak gözüküyor. Eğer size ateş açıldıysa karşılık vermek yerine kaçmanız gerekiyor. Açıldığına dair bir ekran görüntüsü göremiyorum.
Kişi cezalandırılacak

Şikayet kapatıldı.