Konu: geri çekildi  (Okunma sayısı 524 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.08.2021 23:31
geri çekildi
« Son Düzenleme: 12.08.2021 18:34 Misterio' »

#1 - 11.08.2021 23:34
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 11.08.2021 23:35
Evet dostum senle rolüm yok, fakat savaşta bulunan hoodun içinde duruyorsun. Tek tek tüm birlikteki kişilerin ismini aklımda tutamıyorum, kafanın üzerinde ben sizle rol yapmadım yazmıyor zaten savunmam bu kadar yetkili kararı.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=114326.0

Zaten bu konu hakkında şikayet var.

#3 - 11.08.2021 23:38
Evet dostum senle rolüm yok, fakat savaşta bulunan hoodun içinde duruyorsun. Tek tek tüm birlikteki kişilerin ismini aklımda tutamıyorum, kafanın üzerinde ben sizle rol yapmadım yazmıyor zaten savunmam bu kadar yetkili kararı.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=114326.0

Zaten bu konu hakkında şikayet var.
Ne savaşı, savaş mavaş yok dostum OOC kin yapıp sıkma millete DM sunucusuna döndürdünüz iyice, yavaştan sıkmaya başladınız.

#4 - 11.08.2021 23:38
Savaş? Az önce PM'den @favellakubibackinbusiness  İle konuştum savaşta olmadığımızı söyledi, size karşılık falan vermiyoruz kafanıza göre vurmaya çalışmayın, savaşta falan değiliz, kimse size karşılık vermiyor, kendinizle çelişip DM atıyorsunuz.

#5 - 11.08.2021 23:39
Daha yeni NC atıp birliğe girdim, yaşadığım olaya bak, cidden oyundan soğutuyorsunuz baylar.

#6 - 11.08.2021 23:52
Savaş? Az önce PM'den @favellakubibackinbusiness  İle konuştum savaşta olmadığımızı söyledi, size karşılık falan vermiyoruz kafanıza göre vurmaya çalışmayın, savaşta falan değiliz, kimse size karşılık vermiyor, kendinizle çelişip DM atıyorsunuz.
LGŞSDJKAGLŞASDKGLŞSAD, güzel. Ortada birlik savaşı var diyen yok zaten, size sıkan kişilere sız sıkıyorsunuz onlarda karşılık veriyor, gün içerisinde zaten sıkmışsınız onlarda akşam gelip karşılık vermiş. Sürekli WIN almayı çok seviyorsunuz sanırım, lose aldığınızda şikayetler yağmuru oluyor. Diyorsun ki OOC kin, senin ile ne konuşmuş olabiliriz ki OOC kinlenelim, kimsin bilmiyorum bile. Dediğim gibi birlik savaşı yok, kişiler arasında olan olaylar. Siz sıkıyorsunuz, karşılık alıyorsunuz ve düşüyorsunuz. Bu dediklerimi lütfen dikkatlice oku, derin derin nefes al ve düşünerek yaz. Lose aldığınızda dm attı diye buraya yazmaya gerek yok, içindeki öfkeyi başka yerde yaşa.

#7 - 11.08.2021 23:55
LGŞSDJKAGLŞASDKGLŞSAD, güzel. Ortada birlik savaşı var diyen yok zaten, size sıkan kişilere sız sıkıyorsunuz onlarda karşılık veriyor, gün içerisinde zaten sıkmışsınız onlarda akşam gelip karşılık vermiş. Sürekli WIN almayı çok seviyorsunuz sanırım, lose aldığınızda şikayetler yağmuru oluyor. Diyorsun ki OOC kin, senin ile ne konuşmuş olabiliriz ki OOC kinlenelim, kimsin bilmiyorum bile. Dediğim gibi birlik savaşı yok, kişiler arasında olan olaylar. Siz sıkıyorsunuz, karşılık alıyorsunuz ve düşüyorsunuz. Bu dediklerimi lütfen dikkatlice oku, derin derin nefes al ve düşünerek yaz. Lose aldığınızda dm attı diye buraya yazmaya gerek yok, içindeki öfkeyi başka yerde yaşa.
Bro sadece savunma yapıcaksın, buraya boş atmana gerek yok. Sizinle daha rolüm bile yok gelip bana ateş açıyorsunuz, ben kimseye sıkmadım, sıksam şikayet açmam zaten olayı çok yanlış anlamışsın kanka.

#8 - 11.08.2021 23:57
Ortada bir birlik savaşı mevcut değil, ekibimiz ile yaşadığınız kişisel bir savaş. IC'de çaresiz kaldınız, forumdan çare bulmaya çalışıyorsunuz. Çok kez El Corona'da bulunan birlikler ile çatıştık, hepsinde de ilk onlar sıktı. Her DM öncesinde ilk hamleyi sizler yaptınız, vurulduktan sonra da PM/Forum/Discord yolu ile ulaşmaya çalıştınız. IC çaresizliğinizi, OOC'e dökmeyin.

#9 - 11.08.2021 23:57
Merhabalar, sen olayı birazcık yanlış anlamışsın. Olay birlik arası değil, bir tayfa ile öbür bir tayfa arasında olan bir rol, bunu direk @favellakubibackinbusiness 'a sormanız büyük bir hatadır. Ve şunu sizede söyleyeceğim, eski savaşlarda da bu olay olmuştu orada olan kişilerin vurulması DM kapsamına girmiyor. Orada vurulanların vurulması İC olarak  gelişen bir olay.  Zaten birlik lideriniz Q atıyor polis rolünde  :garip: