Konu: Cox Diaz, aktif rolde /q.  (Okunma sayısı 178 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.08.2021 16:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @mertg1925 / Cox_Diaz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Stanislov_Mishenka
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.08.2021 / 15.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Kişilerle bir çatışma rolüne girdik, silahlar patladı ve karşı taraftan herkes düştü, rklandı. Ardından kişi polislerin geleceğini bilerek /q atıyor, silahını kaptırmıyor, üstünde Shotgun marka silahı vardı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

POLİSİN GELDİĞİNİN KANITI:
https://www.hizliresim.com/hglynjs
*Kişi /q attığı için polis silahını alamadı.*

Ek açıklamalar(varsa): Polisin geleceğini bildiği için kişi /q atıyor, shotgun marka silahını kaptırmamak istiyor, Aktif Rolde /q'dan ceza almasını ve silahının silinmesini istiyorum, herkese iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 11.08.2021 16:41 japonaskeri »

#1 - 11.08.2021 17:21
DC üzerinden oyundan düştüm bir daha da girmedim gibi bir tepki gösterip küfürler yağdırdı ama büyük ihtimal yine aynı şeyleri yazıcak.
Eğer oyundan düşseydin "Bağlantı Kopması" yazardı. Sanırım alt+tab yapıp o şekilde GTA yı kapattın ve öyle yapınca bağlantı kopması yazıyor sanıyorsun. Ama sana kötü bir haberim var. Oyundan düşmüş olsan bile tekrar girip yaralı rolüne devam edebilirsin.

Savunmasını merak ediyorum. İyi forumlar.

#2 - 11.08.2021 19:45
Oyundan çıkma sebebim ilk başta oyunumun donması düşme gibi bir şey olduğu için oyundan çıktım eğer silah kaptırma gibi bir şeyim olsa bağlantı koparır gerekli bir yalan sunardim üstüne otobüs ile tatile gideceğim için oyundan cikicaktim oyundan cikmam kimseyi etkilemedi açıkçası hem tatile gideceğim için oyundan çıkacaktım hemde oyunum drop oldu ve oynayamadım bu yüzden /q çektim otobüs saatim 16.00 da ve ben zaten 15.00 da oyundan çıkıyorum gayet normal ben çıktığımda zaten polis falan da yoktu çok isteyen olursa tatilden fotoğraf atarım 😊 savunmam bu kadar.

#3 - 11.08.2021 19:52
Kanka otobüse giderken azıcık da discorddan küfür mü edeyim dedin? Discord'dan sövmek yerine oyuna girebilirdin, yaptığın açıklama çok saçma, aktif rolde /q attın değişen hiç bir şey yok, silahının da silinmesi lazım, sokağını polis bastı beş dakika sonra. ((Saatler her şeyi gösteriyor.  :garip:))

Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 11.08.2021 20:03 japonaskeri »

#4 - 11.08.2021 20:18
Kişiye rolden kaçmak için /q'dan ceza verilecek, Shotgun model silahı silinecek.