Konu: Hile sebebiyle yasaklananların probationa eklenmesi  (Okunma sayısı 474 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.08.2021 05:42
Sunucuda bir çok kişi hile kullanıyor ve IC roller dahil bir çok şeye etki ediyor. Örnek vermem gerekirse savaşta olan iki birlik düşünelim, bir taraf hile kullandığı için kazanıyor ve tüm roller bu duruma göre şekilleniyor. Hile kullanan kişiler yasaklansa bile yeni karakter ya da yeni forum hesabıyla gelip rollerine kaldıkları yerden devam ediyorlar fakat geçmişte kullandıkları hile yanlarına kar kalıyor, üstelik yasaklanmış olsalar bile çoktan olan olmuş oluyor ve kimsede rol keyfi falan kalmıyor.

Önerim bundan sonraki süreçte hile kullanımı sebebiyle yasaklanan arkadaşların tekrar sunucuda hesap açmasının ya da yeni karakterle gelmesinin engellenmesi yönünde. Tam olarak probationa eklenmese bile bunun önüne geçilebilir ve başka konularda yönetim affedici olsa bile ''Hile'' konusunda biraz daha sert bir tutum sergilerse sunucudaki hile kullanım oranının düşeceğine, herkesin daha sağlıklı ve realistik roller yapacağına inanıyorum.
Like
23
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Aztec, karprensi, LogaN, millionenimperium, ble55phemy, whalter, Realin, Aureus,
meta, Peritowski, darkangel07, chikobyte, warpector the greatest, oflu, marcus61, shaazux,
japonaskeri, Easthan, Pscy, Unruhen, puesty, sp00nface, nautical,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 11.08.2021 05:52
Tam destek ful destek.
Haha
2
Mutlu
2
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Aureus, Easthan,
Tepki yok
Tepki yok
Mutlu tepkisini veren kullanıcı(lar):
mags ist unbesiegbar, Easthan,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 11.08.2021 08:37
Zaten hile kullananlar kalıcı olarak oyundan ve forumdan ban yemiyor mu? İkinci bir hesap açmak M.A'ya giriyor, ayrıca ban evading giriyor buda direk banlanmalarına sebep olmuyor mu? Ben mi yanlış biliyorum acaba, neyse sonuç olarak hile kullanan birinin oyuna tekrar girememesi gerekiyor, yönetim affetmediği sürece ona göre banlanma mekanizması değişebilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 11.08.2021 10:22
Hile kullanıp sonrasında tekrar sunucuda oynamaya devam eden oyuncular ciddi bir problem. Yeni karakterleriyle tekrar yasaklanıyorlar zaten, olan aradaki süreçte hile kullanmayan non-wise guylara (!) oluyor. Bir şekilde önüne geçilmeli ya da caydırıcı politikalar arttırılmalı. Probation fikri güzel gibi görünüyor, bir destek atalım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 16.08.2021 18:43
Zaten hile kullananlar kalıcı olarak oyundan ve forumdan ban yemiyor mu? İkinci bir hesap açmak M.A'ya giriyor, ayrıca ban evading giriyor buda direk banlanmalarına sebep olmuyor mu? Ben mi yanlış biliyorum acaba, neyse sonuç olarak hile kullanan birinin oyuna tekrar girememesi gerekiyor, yönetim affetmediği sürece ona göre banlanma mekanizması değişebilir.

Farklı bir hesap ile gerçek kimliğini saklayarak oyuna girebiliyorlar. Bir yetkilinin direkt olarak o adamın IP'sini kontrol edeceğini (bir olay olur ve direkt olarak o adam için incelem yaparlar, bundan kast etmiyorum) düşünmüyorum. Deev'e katılıyorum, böyle bir durum olmalı ve uzun bir süre bu konunun içinde kalmalılar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 16.08.2021 20:50

Kişi probation'da değilse yaptığı Multiaccount olmuyor. Eğer kişinin forum hesabı yasaklanırsa yenisini açıp oynamakta özgür, bu yıllardır bu şekildeydi.

Destekliyorum, hile hurda ile rol olmaz. Kaybetmekte bir roldür, ne hikmetse bazı birliklerin savaş sırasında spawn oluyor bu arkadaşlar. Her savaşta aynı olay olunca artık kişilerin bilerek getirildiğini bile düşünmeye başladım.
Ek olarak Probation olayının herkese açık bir şekilde tekrardan yayınlanması hoş olurdu, kim ne görmüş olurduk.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 18.08.2021 03:09
Her zaman her yerde toxic, hilekar, kendi zevkini düşünen, asabi, egolu insanlar olacak. 500 kişilik serverde buna dur demenin yolu neredeyse yok, o kadar kişiyi düzeltmek yönetime bile zor gelebilir bir yerden sonra. Sadece savaş için oyuna girenlerin haddi hesabı yok, youtube kanalında 50 tane rp sunucunda dm dolduran insanlar var. Bu konuya nereden geldim bilmiyorum ama; sorunun hile kullanan oyuncuların, sadece karakterlerinin yasaklanmasında olduğunu düşünüyorum. Eğer gerçekten aim, god, tp gibi hileler kullanan insanlar forumu dahil komple banlanırsa; "Duuur, bir daha ban yemek istemiyorum en iyisi hile açmayayım" diyen insanların sayısı azıcık artar bence, o arsızları söylemiyorum, isterse 10 kere banlansın yine suncuya bir şekilde girip hile açar o arsız dediklerim. Diyeceklerim bu kadar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 02.09.2021 12:45
Desteklemiyorum,
Her ne kadar hile yapanlara daha ağır bir ceza verilmesini istesem de, Probation'a mantıklı değil.
Probation'un amacı, "Yüz Kızartıcı Suçları" ifşa etmek, gün yüzüne çıkmasını kolaylaştırmak.
Hile açan kişilerin bırakın pişman olmayı, zevk bile alıyorlar bence.
Son olarak, Hile açan onlarca kişinin Probation'a eklenmesi, Probation'un önemini düşürecek; Taciz gibi insanlıktan yoksun eylemlerde bulunan kişilerin isimleri, hile açan kişilerin arasında kaybolup gidecek.
Probation'a gerçekten büyük ve önemli suçlar eklenmeli ki Probation'un anlamı olsun.
Like
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
gunesilhan9, Pscy, the forbidden one, Coach, hanımdeaglegetir,
Tepki yok
Tepki yok