Konu: 11.08.21 Dacad Margarosyan / NoSpread  (Okunma sayısı 574 defa)

#0 - 11.08.2021 03:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @relre Dacad_Margarosyan
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Bies
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.08.21 / 02.02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dacad Margarosyan karakteri aktif bir kovalamacada driveby atıyor. Ben tüm mermilerin kafama gelmesinden şüphelenerek aimbot adına şikayet açıyorum ancak gelen kanıtta aimbotun olmadığını görüyorum, bunun yanında atılan mermilerin hiç sekmediği gözüme çarpıyor. Şikayeti NoSpread'a taşıyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar - relre'nin kendi videosu, öndeki siyah premierin sürücüsü benim.: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet daha önce aimbot adına açıldı ve kanıt geldiğinde dikkatsizliğimden dolayı geri çekildi. Tekrar aktif edilmesi halinde oyuncular tekrar etiketlendi. Senaryonun kusuru adına farklı sunucularda aynı sahneyi canlandırdık ve bu kadar kusursuz atışların olmadığını gördük, uzun sürede ciddi hasarlar alınsa da bu kadar kısa sürede bu hızda bu kadar kusursuz mermiler kafa karıştırıyor.
« Son Düzenleme: 14.08.2021 17:18 Rone »

#1 - 11.08.2021 03:15
Herhangi bir kanıtım yok, açılan şikayete katılıyorum. Sürücünün hemen arkasında ben oturuyordum, mermi beni sıyırıp Sergei'ye isabet ediyor. Bu durum saliselik bir zaman diliminde gerçekleşiyor. Oyuncunun yasaklanmasına katılıyorum.

#2 - 11.08.2021 11:08
Günaydın bir saate savunma video görüntüleri ile gelecek.

#3 - 11.08.2021 11:23
Tekrardan selam dostlar. Öncelikle söylemem gereken bir şey var ki, araçta biz size iki kişi ak47 ile sıkıyoruz. Araçta sadece kafanız gözüküyor yani sıkabileceğim başka herhangi bir yer yok. Aimbot ve Nospread demişsiniz bunların olup olmadığını videoda görebilirsiniz zaten. Ek olarak araçta ateş ederken, zaten mermiler sekmez çünkü zaten cross sabitleniyor büyüyüp ya da küçülmüyor sabit bir şekilde kalıyor. Yerde ateş ettiğiniz kadar hızlı ateş edemiyorsunuz araçta. Bundan dolayı mermiler sabit bir şekilde gidiyor. Size ateş ederken, arkadaşım, arkadaşınızı düşürüyor ve zaten o esnada aracınız bozulmuş oluyor. Hiçbir şekilde hareket edemiyor ve hiçbir yere gidemiyorsunuz, hep sabit kalıyorsunuz. Ben de normal olarak gözüken tek yeriniz olan, başınıza ateş ediyorum. Ekran kaydını alt kısma bırkakıyorum. Aklınıza takılan herhangi bir şey olursa bana etiket atabilirsiniz. Ek olarak zaten arkanızda olduğumuz için sizin görebildiğim tek yeriniz kafanız arkadaşlar.
« Son Düzenleme: 11.08.2021 11:48 relre »

#4 - 11.08.2021 13:12
Tekrardan selam dostlar. Öncelikle söylemem gereken bir şey var ki, araçta biz size iki kişi ak47 ile sıkıyoruz. Araçta sadece kafanız gözüküyor yani sıkabileceğim başka herhangi bir yer yok. Aimbot ve Nospread demişsiniz bunların olup olmadığını videoda görebilirsiniz zaten. Ek olarak araçta ateş ederken, zaten mermiler sekmez çünkü zaten cross sabitleniyor büyüyüp ya da küçülmüyor sabit bir şekilde kalıyor. Yerde ateş ettiğiniz kadar hızlı ateş edemiyorsunuz araçta. Bundan dolayı mermiler sabit bir şekilde gidiyor. Size ateş ederken, arkadaşım, arkadaşınızı düşürüyor ve zaten o esnada aracınız bozulmuş oluyor. Hiçbir şekilde hareket edemiyor ve hiçbir yere gidemiyorsunuz, hep sabit kalıyorsunuz. Ben de normal olarak gözüken tek yeriniz olan, başınıza ateş ediyorum. Ekran kaydını alt kısma bırkakıyorum. Aklınıza takılan herhangi bir şey olursa bana etiket atabilirsiniz. Ek olarak zaten arkanızda olduğumuz için sizin görebildiğim tek yeriniz kafanız arkadaşlar.

Savunma için teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 11.08.2021 13:15 Rone »

#5 - 11.08.2021 15:05
Rica ederim kardeşim iyi roller dilerim.

#6 - 14.08.2021 16:50
Şikayet aktif. @relre

#7 - 14.08.2021 16:52
Peki kardeşim, zaten savunmamı yapmıştım. Tekrar yazmamda bir sakınca olmayacaktır. Sadece no spread'a çevirdiğinize göre ona göre savunma yapayım.

Drive by attığım için mermiler zaten normalde, aşağıdan ateş ettiğimiz kadar hızlı gitmiyor, neredeyse mermiler tek tek gidiyor. Bu yüzden sekme olasılığı da çok az oluyor. Mermiler tabii ki yine de sekiyor fakat çok ama çok daha az sekiyor. Savunmam bu kadar yönetici kararı bekleyebiliriz. Drive by atarken farkettiğiniz üzere crosshair de en ufak bile bir büyüme ya da küçülme olmadığı için buradan drive by da sekmenin çok ama çok düşük olduğunu neredeyse olmadığını farkedebilirsiniz.
« Son Düzenleme: 14.08.2021 17:01 relre »

#8 - 14.08.2021 17:41
Ufak bir bilgi vermek istiyorum. NoSpreed gibi hileler ((renko)) drive-by'da kitlenmiyor, drive-by'da kitlense bile arabada olan birine kitlenmiyor. Bilginize.

#9 - 22.08.2021 16:25
Karakter yasaklanmış.