Konu: [10.08.2021] Keywon Burns Refusign& Mixing Maske_23416 Teonce Caldwell Mixing  (Okunma sayısı 226 defa)

#0 - 10.08.2021 18:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keywon Burns @drugyss    Teonce Caldwell @Talhax41 Maske_23416

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alice Tremblay @Hammerlein

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.08.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda detaylı olarak anlattım. Bu tarz arkadaşların yakalandığında bu şekilde OOC ihlallerle bizim rol zevkimizi kaçırıp sadece kendi lehlerine rol yapmaları artık çok canımızı sıkıyor. Yönetici arkadaşlardan ricam sadece IC&OOC hapis cezası almayıp bir de üstündeki silaha el koyulabilir mi? Arkadaşlar bizi geciktirmeyip role devam etselerdi silahlarına el koyulup IC hapis alınacaktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#1 - 10.08.2021 18:16
Öncelikle merhabalar, maskeli olan kişi benim. Şimdi öncelikle olayı detaylıca anlatayım, mahalleden çıkmıştım sol yola gidiyordum bisikletim ile geziyordum o sıra rol yoktu. Sol tarafımda elleri kaldırılmış bir şekilde Keywon ve Teonce karakterini görmüştüm. Her mahalleden çıktığımızda üstümüzü aradığınız için az çok olayı ic karakterim biliyordu. Silahım da bu sıra üstümdeydi, mavi blokların oraya gidip size sıktım. Ortada bir mix yok, silahın silinmesi ne alaka? Onu bile anlamıyorum, sadece bir silah alamadınız diye iki dakika sonra şikayet açılması wine oynadığınızı belli ediyor. Ortada bir problem olduğunu görmüyorum, yolun ortasında yürüyen kişileri durduruyorsunuz.

#2 - 10.08.2021 18:22
Evet, evet. Nerden bildin? Yolda giden adamları durdurup üstünü arıyorum :garip:, bir savunmam yok ihlal yaptığımı düşünmüyorum, yönetici kararını bekleyebiliriz.

#3 - 10.08.2021 18:23
Şahitliğimi onaylıyorum, silah sistemsel son güncellemeden sonra yere bırakılamıyor, yanımdaki kişiye silahı gömdüğüne dair ss'inin olup olmadığını sorduğumda olmadığını söyledi. Bunun ss'ini gerekirse buraya bırakabilirim. Ayrıca kişiler hiçbir şekilde ne telefondan mesaj gönderdiler, ne de başka birşey, kişi bir anda gelip ateş etti.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#4 - 10.08.2021 18:24
Savunmayı okursan az çok anlarsın, okumadan yanıt atman yanlış diye düşünüyorum. Kazanmaya oynayabilirsin.

#5 - 10.08.2021 18:27
Öncelikle merhabalar, maskeli olan kişi benim. Şimdi öncelikle olayı detaylıca anlatayım, mahalleden çıkmıştım sol yola gidiyordum bisikletim ile geziyordum o sıra rol yoktu. Sol tarafımda elleri kaldırılmış bir şekilde Keywon ve Teonce karakterini görmüştüm. Her mahalleden çıktığımızda üstümüzü aradığınız için az çok olayı ic karakterim biliyordu. Silahım da bu sıra üstümdeydi, mavi blokların oraya gidip size sıktım. Ortada bir mix yok, silahın silinmesi ne alaka? Onu bile anlamıyorum, sadece bir silah alamadınız diye iki dakika sonra şikayet açılması wine oynadığınızı belli ediyor. Ortada bir problem olduğunu görmüyorum, yolun ortasında yürüyen kişileri durduruyorsunuz.

Konu silah değil, silaha el koyunca bana madalya verselerdi Deon Joseph'in elli sayfa madalyası olurdu, bu beni etkilemiyor. Beni etkileyen videoda görüldüğü üzere açık açık ihlal yaparak rolden sıyrılmanız, bu da bizim rol zevkimizi etkiliyor. Üstünüzde silahla geziyorsanız kaptırmayı göze alacaksınız, üst aramasını reddedip, rolü oyalaıp arkadaşlarınızı çağırarak benim rol zevkimi etkilemeye hakkınız yok. Arkadaşın dediği gibi yönetici kararı bekleyebiliriz, savunmalar yapıldı.

#6 - 10.08.2021 19:07
Kewyon Burns Refuse RP'den, maske_23416 ise Mixing'den dolayı ceza aldılar. Üç karakterinde silahları el konuldu.