Konu: Maske_34406  (Okunma sayısı 285 defa)

#0 - 10.08.2021 14:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: KeyDoo Lindanze / @ego0808

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Joao_Gondros

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.08.2021 / 14:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşım aracımla gezmek istedi bende verdim birisi bize çarptı karşılıklı tartıştık sonrasında olayla alakası olmayan bir adam bisikletle arkamıza çarptı sonrasında maskesini takıp emotesini verip bize İdlewood içerisinde düşürdü

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/g9lhst8
Ek açıklamalar(varsa): Olay da tartışma döndü diye silah çekip vurmak bence saçma.

« Son Düzenleme: 10.08.2021 14:35 Sharkizm »

#1 - 11.08.2021 12:39
Selamlar savunmamı şu şekilde yapmak istiyorum, ve hayırlı sabahlar. Bundan ya bir yada iki gün önce şöyle bir rol döndü aramızda, bu şikayet açılmadan önce videosunu şöyle bırakıyım.

Birde bir şey daha eklemek istiyorum, videonun 1.10 saniyesinden izlemeye başlarsanız gözle görülebilir bir şekilde shotgun mermisi sıkılıyor.

Gördüğünüz üzere bu videoda bir brawl rolü dönüyor ve araba ile kaçıyoruz. Ve ardından ise dövüldükleri için ezikleme rolü yapıyoruz. Ve ardından onlarla aynı ortamda bulunan Hectorde Salvo isimli arkadaş arabadan inip bize bir anda ateş açıyor. Sonra ise bu Hectorde Salvo onları dövüldüğü için bize ateş açıyor. Bu ne demek bu adam onlarla birlikte. Elimde SS bulunmamakta soracağım s-s mevcutmu diye arkadaşlarıma, Hectorde Salvo inip sıkıyor sonra arabasına binip kaçıyor. Bu şahısı bir kaç kere bu arkadaşın olduğu sokakta da gördüm, ve bana şikayet açan arkadaş El corona birliği ile aynı faction içersinde. Birlik liderleri bunları uyarabilir.

Ayrıyetten Hectorde Salvo da sıkıyor burada ve el coronada çatışıyorlar el corona ya sıktıkları için. Bu ne demek, ortada dm denilen bir şey yok. Birlik lideriniz kişiselleşmiş bir savaşta olduklarını size söyleyebilirlerdi burada yaptığım şey dm değildir. Ve ayrıca şunu da ekliyeceğim, karakter panelinden hangi birlikte olduklarına bakıp sıkma girişiminde de bulunmadım. Hectorde Salvo nun sıktığı S-S de budur.

Umarım en doğru şekilde şikayet sonuçlanır, dm atmadığımı anlamışsınızdır umarım.

#2 - 11.08.2021 12:45
Ve olay ile alakası yok ama, sunucuyu dm için oynamadığımı şu şekilde gösterebilirim.

Bu benim sunucuyu oynama saatim, hesabıma zaten bakıldığında maksimum iki haftadır sunucuda oynuyorum. Bu ne demek sunucuya gerçekten değer vererek oynadığım için DM ye lüzum gösterilmez bir sunucuda oynadığımız için, böyle bir şeye kalkışmam ve ayrıca bu iki haftada 219 saatim var sizce dm için oynayan biri sunucuya gerçekten bu kadar hızlı saatlerini ayırır mı arkadaşlar?

#3 - 11.08.2021 13:13
Öncelikle selamlar, şikayet ile bir alakam yok fakat canımı sıkan bir olay var, öncelikle arkadaşımı düşüren zenci karakterin benim karakterim ile arasında IC bir kavga dönüyordu. Bu arkadaşın karakteri eski birlik üyelerim ile hiçbir IC rolde karşılaşmamışken  dört beş kere eski hood alanımızı bir "Landstalker" markalı araç ile sürekli sürekli eski birlik üyelerimi düşürmesi  bizim rol zevkimizi tamamen bitiriyordu, attığı savunmada ki video ise sadece benim ile alakalı bir durum var, videolu savunmayı kabul etmiyorum, arkadaşın DM kapsamında ceza almasını talep ediyorum, DM arayan arkadaşıma da discord'tan birkaç DM sunucusu atabilirim.
« Son Düzenleme: 11.08.2021 13:16 Berkay09x »

#4 - 11.08.2021 13:34
madem o birlikten çıktın neden hala her dakika her saniye o hoodda takılıyorsun senin kafanın üzerinde ben bu birlikten çıktım yazmıyor sonuçta, bu sste görüldüğü gibi ufak bir sözlü tartışma sonrası  silah çekip sıkıyorsun aynı şekilde ilk attığım videoda kavga ediyorsunuz sonrasında karakterler arasında savaş çıkıyor siz sıkıyorsunuz onlar sıkıyor, düşüp düşüp şikayet açmayın ıc de agresifliğiniz hala devam etmekte agresif yapıyorsunuz düştükten sonra şikayet açıyorsunuz :P

#5 - 11.08.2021 14:13
madem o birlikten çıktın neden hala her dakika her saniye o hoodda takılıyorsun senin kafanın üzerinde ben bu birlikten çıktım yazmıyor sonuçta, bu sste görüldüğü gibi ufak bir sözlü tartışma sonrası  silah çekip sıkıyorsun aynı şekilde ilk attığım videoda kavga ediyorsunuz sonrasında karakterler arasında savaş çıkıyor siz sıkıyorsunuz onlar sıkıyor, düşüp düşüp şikayet açmayın ıc de agresifliğiniz hala devam etmekte agresif yapıyorsunuz düştükten sonra şikayet açıyorsunuz :P
Öncelikle üslubuna dikkat et, o birliğin lideri benim OOC arkadaşım, giderim gitmem sosisli rolleri sergiliyoruz, günlük 10 15 kişi orada rol yapıyor, senin bize DM atman için girilmiyor bu server'a, savunman bu kadarsa sonuçlanabilir.

#6 - 11.08.2021 14:19
Durum ne olursa olsun arkama bisiklet ile çarpıp düşüp sıkman olayı saçmalaştırıyor olay sonuçlanabilir.

#7 - 11.08.2021 14:21
Admin kararı fazla uzatmaya gerek yok, ortamı da kızıştırmaya gerek yok.

#8 - 11.08.2021 15:31
Öncelikle üslubuna dikkat et, o birliğin lideri benim OOC arkadaşım, giderim gitmem sosisli rolleri sergiliyoruz, günlük 10 15 kişi orada rol yapıyor, senin bize DM atman için girilmiyor bu server'a, savunman bu kadarsa sonuçlanabilir.
Halen DM diyorsun kankacım, şunu demeye çalışıyorum sana bak. Hani sen bu mahalleyi savundun demi canım? Bize bu mahalle içinde sıktığın için mahalle içi bir savaş döndü. Bu dm değildir, Sen şu anda Van Ness birliğindensin ama durmadan çıkıyorsun neyse. Şöyle söyleyeceğim, sizin Pellegrini ile Van ness savaşı gibi düşün. Ama olay şu bak kankam, kendin diyorsun mahallede istediğim gibi dururum diyorsun haklısın, ama senin kafanın üstünde Birlikten çıktım yazmıyor, olayımız şu sen bu mahallede sıkınca sorun oluyor işte, anla bizi dostum. Yani sen bu mahallede sıkınca bu olay oluyor işte.

#9 - 11.08.2021 16:07
Selamlar arkadaş adına son savunmayı yapıyorum aklınızda soru işaretinin kalmasına gerek yok ilk olarak  videoda görüldüğü gibi

brawl sonrası silah çekip sıkıyorsunuz bizde kaçıyoruz . Ondan sonra size sıkmıyoruz zaten, o olaydan bir gün sonra tekrar sözlü kavga oluyor silah çekiyorsun
sen bunları yaparken dm arayışı olmuyor fakat biz gelip size sıkıyoruz, düşürüyoruz ve dm arayan tek amacı dm olan insanlar oluyoruz. İronik bir yaklaşım, düz mantık düşünelim brawl rolünden sonra silah çekiyorsun kaçıyoruz, laf kavgası oluyor silah çekiyorsun ikisinde de düşüremiyorsun fakat silah çekip sizi düşürünce dm arayan insanlar oluyoruz. Allah affetsin çok güldüm