Selamlar savunmamı şu şekilde yapmak istiyorum, ve hayırlı sabahlar. Bundan ya bir yada iki gün önce şöyle bir rol döndü aramızda, bu şikayet açılmadan önce videosunu şöyle bırakıyım.
Birde bir şey daha eklemek istiyorum, videonun 1.10 saniyesinden izlemeye başlarsanız gözle görülebilir bir şekilde shotgun mermisi sıkılıyor.
Gördüğünüz üzere bu videoda bir brawl rolü dönüyor ve araba ile kaçıyoruz. Ve ardından ise dövüldükleri için ezikleme rolü yapıyoruz. Ve ardından onlarla aynı ortamda bulunan Hectorde Salvo isimli arkadaş arabadan inip bize bir anda ateş açıyor. Sonra ise bu Hectorde Salvo onları dövüldüğü için bize ateş açıyor. Bu ne demek bu adam onlarla birlikte. Elimde SS bulunmamakta soracağım s-s mevcutmu diye arkadaşlarıma, Hectorde Salvo inip sıkıyor sonra arabasına binip kaçıyor. Bu şahısı bir kaç kere bu arkadaşın olduğu sokakta da gördüm, ve bana şikayet açan arkadaş El corona birliği ile aynı faction içersinde. Birlik liderleri bunları uyarabilir.
Ayrıyetten Hectorde Salvo da sıkıyor burada ve el coronada çatışıyorlar el corona ya sıktıkları için. Bu ne demek, ortada dm denilen bir şey yok. Birlik lideriniz kişiselleşmiş bir savaşta olduklarını size söyleyebilirlerdi burada yaptığım şey dm değildir. Ve ayrıca şunu da ekliyeceğim, karakter panelinden hangi birlikte olduklarına bakıp sıkma girişiminde de bulunmadım. Hectorde Salvo nun sıktığı S-S de budur.

Umarım en doğru şekilde şikayet sonuçlanır, dm atmadığımı anlamışsınızdır umarım.