Tekrardan selamlar, bir şeyler daha eklemek istiyorum ve yetkililer bu yazacaklarımı da dikkate alacak olursa çok sevinirim.
Ev soyuyorum ve kendi bölgem olan Idlewood'a geri dönüyorum. Orada beni alamazsın, beni almak istiyorsan, birden fazla ekiple veya sokak haklından daha kalabalık kişiyle gelmen gerekebilir. Sonuç olarak şehrin en tehlikeli sokağına, hırsız bir adamı tek başına gelip, almaya çalışıyorsun. Ya oradan birkaç kişi gelip sana sıkmaya başlasa? Bunları karakterin ön göremiyor mu? PM'de kendin diyorsun, Hood'a sığınmışım. Bu bir ihlal değil, hood ile "Güvenli bölge" durumunu karıştırıyor olabilir misin? Burada bir karakteri almak için sokağa yaklaşık on, on beş tane araç giriyor. Açık konuşmak gerekirse, biraz kazanamadığın için bu şikayeti açtığını düşünüyorum ve bu şikayette kural ihlali olan bir durum göremiyorum ne yazık ki... IC olarak en doğal hakkım olan, pislik yuvasına arkadaşlarımın yanına sığınıyorum ve geçici olarak durumun tehlikesini kendi açımdan yok ediyorum. Lütfen bazı durumları sadece rol gözüyle değerlendirin. Şimdiden teşekkür ederim, iyi roller ve forumlar.