Konu: Unyque Glover  (Okunma sayısı 188 defa)

#0 - 10.08.2021 12:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @bero1 Unyque Glover

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jimmy Fanucci

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10/08/2021 11:57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler 669 numaralı iş yerini soyuyor, partnerim ile beraber iş yerine gidiyoruz ve bunları görüyoruz. Kovalamaca başlıyor, kısa bir süre kaçtıktan sonra direkt olarak Idlewood'un ortasına gidip duruyorlar. Onu PM kanalı ile uyarıyorum ancak rolü devam ettiriyor, bende aynı şekilde rolümü devam ettiriyorum ve korku rolü sergileyip çıkıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Daha önceden birkaç kez daha yaptığını belirtiyor PM kanalından. Buna göre ceza uygulanırsa sevinirim.

#1 - 10.08.2021 12:40
Yani bunu dediğim gibi yaptım ve mahalleye 20 ekip arabası ile gelip aldılar, o kadar kişi gelince zorunlu fear-rp yaptım, sende böyle yapabilirdin.

#2 - 13.08.2021 01:51
Aktif.

#3 - 13.08.2021 21:35
Tekrardan selamlar, bir şeyler daha eklemek istiyorum ve yetkililer bu yazacaklarımı da dikkate alacak olursa çok sevinirim.

Ev soyuyorum ve kendi bölgem olan Idlewood'a geri dönüyorum. Orada beni alamazsın, beni almak istiyorsan, birden fazla ekiple veya sokak haklından daha kalabalık kişiyle gelmen gerekebilir. Sonuç olarak şehrin en tehlikeli sokağına, hırsız bir adamı tek başına gelip, almaya çalışıyorsun. Ya oradan birkaç kişi gelip sana sıkmaya başlasa? Bunları karakterin ön göremiyor mu? PM'de kendin diyorsun, Hood'a sığınmışım. Bu bir ihlal değil, hood ile "Güvenli bölge" durumunu karıştırıyor olabilir misin? Burada bir karakteri almak için sokağa yaklaşık on, on beş tane araç giriyor. Açık konuşmak gerekirse, biraz kazanamadığın için bu şikayeti açtığını düşünüyorum ve bu şikayette kural ihlali olan bir durum göremiyorum ne yazık ki... IC olarak en doğal hakkım olan, pislik yuvasına arkadaşlarımın yanına sığınıyorum ve geçici olarak durumun tehlikesini kendi açımdan yok ediyorum. Lütfen bazı durumları sadece rol gözüyle değerlendirin. Şimdiden teşekkür ederim, iyi roller ve forumlar.

#4 - 14.08.2021 03:06
Onaylı bölgesine sığınması ihlal değil. BU tarz olaylarda bölgesine sığınabilir. Şikayette ihlal bulunmuyor.