Konu: [09.08.2021 - Oscar Steve] Rol esnasında /q - Rolden kaçmak  (Okunma sayısı 163 defa)

#0 - 09.08.2021 20:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Oscar_Steve - @Jone_Toch

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Magar Assarian - @bertukey/Farhad Marasliyan -  @hoca

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.08.2021 - 19.00/19.15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bulvarda rol yapıyordum, bulvarın içinde ki göçmen evine gittim. Yanımda Magar Assarian vardı ve IC'de sohbet ediyorduk. Aniden içeri dalan bu arkadaşdan şüphelendik aynı şekilde onu bulunduğumuz eve sokmaya çalıştık ancak ilk başta /q attı ve rolden kaçtı. Sonra tekrar oyuna girdi aynısını tekrarladı ve üçüncü defa oyuna girince, oyuna girer girmez arabasına koştu bende yumrukla adamı bayılttım. PM'den konuştum, neden aktif rolden /q attığını sordum oda yeni olduğunu ve korktuğunu belirtti. Bende role uyum sağlamalısın diyerek cevap verdim ve zorla onu bulvarın içine götürmeye çalıştım. Ancak PM'den beni bırak vesaire söylemlerde bulundu ve sonra hızlıca aracın kilidini açıp, arabaya bindi ve uzaklaştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arabaya binip gittiğinin ss'i yok ama şahitlerde binip gittiğini gördü.

#1 - 09.08.2021 20:38
Role şahit oldum, geldiğimde Lazar, Oscar'ın kolunu tuttuğuna dair bir emote verdi bende yardım etme amaçlı Oscar'ı tuttum emote ile fakat kendisi aracına binip kapısını kitleyerek kaçtı. 

#2 - 09.08.2021 21:33
Agresif rol gibi bir suçlama olursa önceden birkaç şey yazmak istiyorum. Savaştayız, biliyorsunuz. Bulvar içerisinde olan eve kadar giriyor, ben de onu alıp getirmesini söylüyorum. Olay böyle devam ediyor, sonrası kanıtlara eklenmiş zaten. Pek yazmaya da gerek yok. İyi forumlar.

#3 - 10.08.2021 09:51
Ben evin içine girmedim varsa kanıtları göstersin ve beni tutup CK etme çabaları ayrı bir konu zaten ve bana pm küfürler gelmesi hiç hoş bir şey değil bu arkadaşlar ben sadece kasparov otele geldiğim için bana saldırmaya ve hatta CK etmeye çalışıyorlar yani anlamadım bana hem küfür hemde hakaret ediyorlar.

Bana kişiye hakaret etme olarak küfür ediyorlar pm gelen küfürler işte : https://www.hizliresim.com/c72xyqf

#4 - 10.08.2021 17:28
Yeni başlayan bir oyuncuya bu tarz rollerle yaklaşmanızı doğru bulmuyorum. Kişi rol desteği alacak.